Härligt!

Sitter i bussen och är snart hemma. Helt slut. 4 pass idag. Öste på!

Första passet: löpning på egen hand (med en kollega för min del). Härligt med sol värme och en torr spånbana. Skönt. Bra tempo med tanke på underlaget. Nästan 6 km.

Sen 50min stretch, 1 timme inner strength och 1 timme afro på den. Jag tror jag kommer ha träningsvärk imorgon, och det tror jag kommer bli fab!


Tar igen det jag missat

Så då var vi hemma från Köpis. Härligt att va hemma, men nog har vi haft en underbar resa också!

Idag tänker jag ta itu med den uteblivna träningen. Ja alltså, motion har vi ju fått i och med att vi gått fram och tillbaka hela tiden, men det kompenserar liksom inte ett ordentligt svettigt pass.

Ska på 4 pass på raken idag. Först en egen löprunda, sen stretch (hello well-being! Är i superbehov av stretch så det blir kanon!), sen inner strength och till sist afro. Wohoo. Härliga tider. Synd att jag fick skippa yoga till fördel för annat, men sånt är livet ibland.

Dumt!

Att jag inte slängde ner en sportBh och ett par shorts i kappsäcken för att kunna Bodyrocka lite på hotellet. Nå, det löser ju sig lätt! HM får sig ett besök då vi traskar ut till stan igen!


Snygg brännan

Fulaste brännan i byn efter en dag i Köpenhamn. Men kul har vi haft!

Nu vilar vi (mest sambon) fötterna på hotellet och sen sticker vi ut senare igen. Funderar på att utforska tivoli.


Äntligen fredag

Firar med finaste mamma som nu är utexaminerad vårdare. Firar med en bit mintkaka, och en helg i Köpenhamn!


Älskade träning

 

 

Fasiken så suddigt.

Nåväl, halvmaran vi hade planerat till kvällen med en kompis blev inte av då hon blev sjuk. Men det var ok, jag vet inte om kroppen hade pallat. Jag körde en 5a, med lite backintervaller där emellan. Alltså fifaan vad trött jag var då jag kom hem. Det var varmt, jag hade för mycket kläder. Det gick ok.

 

Sen tänkte jag köra lite core träning på det, men körde ett pass Body rock istället. Och så en stretch på det. Helt okej med en timmes träning ikväll igen!

 

För nu blir det paus, åker till Köpenhamn imorgon och är tillbaka på måndag kväll. Sent. Men sen blir det massa träning på tisdag igen. Love it!

 

Ps. Som ni ser så klarade jag målet. 852km. Så nästa mål är upp till 875 då. 25 km till nästa vecka, och lite imorgon om jag hinner. Dessutom peppar jag mig till mera löpning/powerwalkande genom att slänga över 1€ till sparkontot/sprungen eller powewalkad kilometer. Hittills ger det alltså 27€ till att shoppa för i USA. Inte illa!


det har gått utmärkt, ända tills nu

För nu ser jag en massa glassbilder på nätet, och blir så ofantligt snål på sommarens första lösglass.

Men jag måste kunna hålla mig. Måste måste måste.

Men i övrigt har alltså sockergrejen gått finemang, inga problem, inget sug. Behövde bara bestämma mig!

Fina tider!

Det är ar ju kul. Sitter på jobbet o elt plötsligt får min dator fnatt. Den kastar upp massa nya sidor o jag kan inte skria nåt. Sen loggar den ut mig. Datakillen fixar så jag kan logga in igen, men tja, nu ser ni ju ur det ser ut. Vissa bokstäer fungerar inte. Men tydligen fungerar V men inte lilla . Det erkar som att de bokstäer som fattas bara går att skria med stor boksta. Hej irriterande.


Lugnet

Välkommen till lugnet. Till vila. Och ro i själen. Välkommen välmående och njutning och total avkoppling.

Vi är vid sommarstugan. Om 1,5 vecka kunde jag flytta ut hit för sommaren om jag ville. Det gör jag ju inte utan min sambo, men ofantligt skönt i alla fall.

Från att i bilen ha haft ångest och ett tryck över bröstet, ett sjukt tryck där bröstkorgen pressades ner och hjärtat och lungorna snördes ihop sitter jag nu här med ett relativt lugn i kroppen. Stressen gav med sig och det är så skönt!

Idag blir det ingen löpning, som jag egentligen hade tänkt. Utan jag ska njutningspromenera, insupa lugnet och så bada bastu och bara vara!


Missen

Smorde in mig med en lotion igår som skulle ha en lätt brun utan sol effekt. En effekt jag inte sett röken av tidigare, men tydligen har färgen blivit starkare alltsom lotionen blivit äldre - eller?

Det syns inte så bra på bilden, men på riktigt ser man tydligt en brun fläck på armen. Slarvat lite eller? Fat jag vet att jag noga smorde in hela armen, så det måste vara pigmentet som är ojämnt fördelat i flaskan. Eller nåt..


Härligt med en 10 a igen!

 

 

Benen var sjuukt tröga i början. Och vid 3km blev jag vrålhungrig. Men sen lättade det då jag såg delmålet, skulle få sällskap av mamma halva biten. Och andra halvan gick lätt som en plätt. Andningen var inte riktigt med, men ändå gick det grymt bra. Benen bara flöt på.

Det tar tydligen 3km för benen att hitta lunken.

 

Så 1.04 på den, sen 10 minuter Bodyrocking styrka och så stretch på det.

Härlig dag!

 


A reminder

Fick en påminnelse om varför det fortfarande finns så mycket kvar i mina solkrämstuber. Spf:en är så kletig och geggig och suger inte in i huden, utan fastnar som en kladdig hinna. Not nice. Obehagligt att dra på sig en tröja på, även flera timmar efter att man smort sig.

För övrigt ska jag nu dricka en kopp te, sen springa kanske 8km. Eller en 10a om det inte känns alldeles för stekhett.


Lovely

19 grader i skuggan och jättevarmt i solen på vår trappa. Här sitter jag och solar. Smorde förstås in mig i solkräm så jag inte bränner mig på direkten.


Fast kul att se hur olika typer reagerar. Har insyn till butikens parkering. Och där står en kvinna med vindtät jacka och mössa på huvet, stickad sådan! Kanske lite väl varmt för sånt tycker jag...


När ska jag lära mig att vara nöjd?

Gick igenom bilderna från ett bröllop vi var på. Hittade inte en enda bild jag kunde säga att jag var helt nöjd med. För tjocka ben. Dubbelhaka. Miniögon. Rumpan ser 4m bred ut. Ser gravid ut. Tjocka armar. Ful min. Fula tänder. Tjock i ansiktet.


Ja typ alla fel ni kan tänka er.


Varför är jag så jävla självkritisk för? När ska jag lära mig att jag är fin som jag är, med mina runda kinder och smilgropar. När ska jag sluta jämföra mig med han eller hon som står bredvid? T.ex. min flaggstånd till lillebror som är smal som en sticka (jag säger ju inte att jag inte är smal, det vet jag, jag ser det bara inte själv). Eller min ännu spinkigare pojkvän. Eller nån av mina vänner. När ska jag acceptera att vi alla ser lite olika ut?

Nån annan dag tydligen.


PS. Powerwalks räcker inte för att man ska ha en såndär "I love my body" dag. Det kräver jävligt mycket hårdare träning. Så jag får satsa på den imorgon då.

Valet

Att välja min fantastiska sallad på nykål, rödkål, champinjoner o rödlök stekta i sesamolja, paprika, fetaost, tomat, gurka, hallon, broccoli och chilikyckling istället för en flottig hämtpizza som sambon tänkte äta.


Det bra valet!


Vem behöver färgämnen?

Då man kan se sig mätt på och njuta av såhär färgglad mat?

Ps. Älskar att ha hallon i salladen. Testa!


Sockerutmaningen

Hittills har det gått kanon. Till och med colan hos mormor smakar way too much socker. Yuk säger jag, men skönt att vara så beslutsam och ha det på klart hur det ska gå till.


Målet

Har ökat mer än 25km på Nike+ denna vecka, 22 bara på mina senaste två rundor. Älskar då det ökar mycket i taget, mer än då man bara kör 5km:are..
Så jag sätter ett mål. För mitt stora mål är att nå 1000km och ny nivå före jag åker på semester till USA i början på juli. Jag har alltså knappa 2 månader på mig. Och 175km som ska avverkas. Så tja, det är ju en hel del, men kommer jag upp i minst 25km varje vecka så not so much.

På måndag-torsdag som jag har på mig nästa vecka (och kanske lite fredag) så ska jag komma upp k minst 850km alltsomallt på Nike+. Jag måste alltså kuta ihop 25 km. Borde ju gå enkelt då jag och en kompis planerar ett halvmaraton i veckan, men vi får se. Annars måste jag kämpa. Ska i alla fall jogga med mamma imorgon, och pw:a ihop lite kilometrar. Så då har jag en början.

Wish me luck!


Den gamla och den nya

I den lilla lila (den gamla) har jag skrivit ner alla pass och vilodagar sen april 2010. Fast ja ligger lite efter. Borde fylla på sen slutet på juli ifjol.

Nåväl, den nya stora (Marimekkos Unikko mönster, min absoluta favorit, förutom då Siirtolapuutarha på mina muggar, och det där nya jag inte kommer på namnet på). Den var dyr, men i den ska jag skriva ner upplägget på olika pass. Hur jag kör styrka, övningar, reps, tid osv. På så vis har jag koll och ett litet lager på olika klara pass då inspirationen tryter. Jag ska också se till att få in mera styrka i min vardag. Tre pass/vecka from måndag. Jag ska plocka pass från bodyrock.tv appen (ladda ner den, kanon!) och skriva i den, så måste man inte alltid kolla videorna i appen.

Ja och så tänkte jag plocka inspiration från andra bloggar/ nätet.


Fina tider!

10km löpning, check!


Nytt i klädesväg

Jag kunde i te motstå denna då den var billig och snygg.


Tack och Hej!

Från och med måndag ska jag ta tag i min kost på riktigt igen. Måste få nån ordning på sockersuget, så jag stryper sockerkonsumtionen i form av godis och kakor och sånt. Läste en artikel i IForm om att spcker är lika beroende framkallande som kokain. Sjukt alltså. Nån sån skit ska inte få styra mig och mitt mående!

Känner att det går att ta tag i detta nu och hoppas att orken ska vara med mig. Måste till butiken och bunkra upp med nötter, torkad frukt och bär.

Sen ska jag också se till att baka mitt eget bröd imorgon eller på måndag.

Några dåliga bilder ur IForm artikeln bjussar jag också på.


Mestadels vila

Får bli vila idag. Känner av en konstig stockande grej i halsen och tandköttet känns svullet. Brukar betyda att nån förkylning är på gång, och den ska motas i vind.

Ska vara fuktig och lyssna på kroppen då den säger att den inte kan träna idag, så får jag köra hårdare imorgon istället.


Så många borden/behöver en spark i baken

Jag borde:


hänga tvätt, men först måste jag vika bort den torra som hänger på bykställningen
bädda sängen
vika undan kläder som ligger på fåtöljen i sovrummet, men först borde jag städa ur vinterkläderna, men före det borde jag ha köpt förvaringslådor så jag har nånstans att sätta dem
äta lunch
träna



Jag vill:


ligga på soffan och läsa min bok, kanske ta en liten powernap?



Nåja, jag har 4 timmar på mig att träna. Kanske det blir en promenad sen, och lite styrka på det? Måste se om jag orkar. Ska ta en liten fika och lite lunch så blir det säkert bättre.


Sen, någon annan dag till exempel kan jag ha mera energi.


Och vet ni. 2 veckor kvar till sommarlov.

image description

image description

image description



Nån av dessa får det bli sen!

Dåligt samarbete

Hemma var det +18 grader och solen sken. Så kommer jag in till stan typ 10 km bort, här är det dåligt väder. Mulet, disigt, blåsigt och ganska kallt. Och jag som har shorts och strumpbyxor. Ganska så dåligt samarbete idag alltså.

Och nu sitter jag dessutom på apoteket och väntar. Krångel med p-piller receptet.


Nattens drömmar

1. Jag blev osams med mamma för att hon rökte. Vi skulle på middag och jag vägrade sitta bredvid henne. Pappa och en massa konstigt folk var där. Weird. Min mamma röker inte. Och min morbror var gul och hade lungcancer. Därför var jag så arg. Min morbror röker inte heller, men i drömmer serrni då hade han rökt som värsta skorstenen.

2. Jag hade en häst och skulle rida iväg till en större stad 100km bort. På en shetlandsponny. Hamnade på ett stall jag hittade längs vägen. Helt plötsligt skulle jag jobba där, nån hade slängt bort minchoklad och så ordnade vi fest. Och jag rymde på hästen genom stan. Och dom fick inte fatt i mig, trots att de körde bil. Det var för övrigt en kollega på jobbet (som jag sagt upp mig från) som jagade mig. Sen var det en gigantisk trappa över bron, och plötsligt var min farmor där medan hästen väntade på andra sidan.

What the f*ck?! Har tydligen lite unfinished business i mitt huve som jag tydligen hanterar såhär mitt i sömnen..


Läslusen

Har varit riktigt lässugen hela dagen, och först nu kommer jag till ro under en filt i soffan. Boken en stund, sen blir det nyaste IForm som kom ihåg. Härligt med ledig dag imorgon också!


"Öppna ett fönster det luktar svett här"

Så sa min sambo för en stund sen.

Var ute på löprunda med en kompis. 12km, men enligt Nike+ sportsband 10. Så det stämmer ganska bra att den mäter med 90% korrekthet, kastar 200m/km.. Men i alla fall. Ganska motigt i början. Kändes trögt och långsamt. Benen fungerade inte, men efter nån kilometer då vi kommit förbi den värsta motvinden gick det bättre. 1.23 stannade klockan på, men då får vi stryka 5 minuter som jag väntade hemma hos henne. Så 1.18 då. Helt okej tid ändå. SKönt att få pladdra bort lite tid med en god vän, och på bästa sätt dessutom. Träning!



Det tar sig. Borde ju alltså egentligen visat på 810. Men hallå kolla där, 191 kvar till nästa mål. Woop wopp! På söndag ska vi dessutom springa igen, och lite längre då!

Fick tyvärr känningar i knäna igen, men jag misstänker att det nu beror på skorna. Måste byta ut dem. De jag sprang i nu köpte jag förra januari, så de har ju samlat på sig en hel del timmar trots att inte alla av dem nötts löpande, har ju gått i dem också och haft på dem vid andra tillfällen. De andra jag har köpte jag 2010. Ajja bajja alltså. Tur att vi ska shoppa på söndag, hoppas jag hittar nya!

Då jag kom hem körde jag lite varierande core övningar på pilatesbollen, plockade hejvilt ur huvet och från Bodyrock.tv. Sen körde jag lång stretch + lite yoga via Bodyrock flow. Härligt värre! Måste köra mera styrka, och speciellt core!

Känner mig lite stel ännu efter massagen i tisdags, men jag tror det går över. Får bli yoga imorgon!

Men ja, tydligen stank jag ner hela lägenheten också, så nu slängde jag upp ett fönster och tände ett doftljus. Och inte klagar sambon mera inte. Antar det är sånt man får ta då man bor med en som inte tränar. Behöver jag säga att jag längtar mera efter det där huset nu?

You're going down!

Jag måste bli bättre på att dricka vatten, så here it goes. Fyllde mina två Sodastreamer flaskor, fixade lite kolsyra och hade i lite citronsaft för smaken. Före jag går och lägger mig i kväll ska dessa två vara slut. Imorgon sen blir det två nya, men med vanligt vatten.

Dricker du tillräckligt?


Gårdagens middag blir dagens lunch

En vi slänger på lite av vad som finns i skåpen pizza. Och god var den!


Orka mysa!

Skulle ju ta en mysrunda idag. Men så hade jag jädra bra flyt på, så jag pressade. Hög puls, men 5km på 29.23. Snabbast på länge och jag är sjukt nöjd! Dessutom är jag jättenära 800km på Nike+ nu, så snart är jag uppe i 1000. Räknar ju med att hinna springa oftare och längre nu då jag snart får sommarlov :) dessutom hann jag med lite core träning på pilatesbollen också och några övningar från Bodyrock.tv.

Hade hunnit glömma hur fab redskap den där bollen är!


Jag ska SÅ fixa dessa!

Hur snygga var inte dessa armband då? Och det bästa är att det är DIY som gäller. En till grej på listan över vad som ska köpas på söndag.


Ja tack!

Kom ett reklamblad med förlovningsringar igår. Började diskutera priser och sånt så mamma just förlovat sig. Sambon som alltid sagt att jag ska få en ring ur en godisautomat överraskade mig med att säga att den ju nog får kosta mera än 400€. Jag som trodde jag skulle bli tvungen att titta på dom billigaste.

Nå ska man välja en dyr tycker jag den i rött guld är fin. Fast helst ska den va i vitt guld. Sen då den dagen kommer (alltså inte i den närmsta framtiden)


Vart tog den vägen?

En strålande sol från en klarblå himmel byttes ut mot moln som svepte in och bara släpper ut enstaka strålar. Typiskt, jag som såg framemot en stund i solen sen.


Några timmar kvar!

Om 2 timmar slutar jag jobbet. Då ska jag spela lite piano, sen åka hem och slänga ut mattor och sängkläder. Medan de vädras tror jag att jag sätter mig ute i solen en stund. Vi ska storstäda idag med sambon så ja får väl spara löprundan till kvällen. Eventuellt. Om jag inte springer iväg medan tvätt- och diskmaskinen sköter sina jobb! Springa ska jag i alla fall! Fast jag måste ta det lite lugnt då jag var på massage igår, blir en mysrunda.




Fina mamma

Idag fyller min älskade mamma år!

Grattis fina du <3


The shoes

Var in till del lokala sportbutiken. Testade Merrells Pace glove som jag skrev om häromdan. Varför fundera? Köpmannen lovade ta in de rosa ett par enbart för mig och till rabatterat pris! 110€ kostar de på hemsidan, 99€ får jag dem för. Visst kostar de, men jag tror de blir kanon att gå med i USA sen!

Woop woop! Detta var belöningen för att jag vågat ta steget och gjort det jag gjort idag!


Nervös

Har just gjort något som fått en sten att falla från mitt hjärta. Samtidigt som jag är sjukt nervös och rädd och pirrig. Bara det kommer ut tror jag det blir bra.

Ska på massage idag. Kommer göra ont som f*n. Men väl värt det! Ikväll blir det alltså helvila!


Och en dröm

Drömmer om ett eget hus. Är så trött på att inte ha ett eget arbetsrum och att vi har det trångt osv. Men enligt sambon har vi ju beslutat att inte ha så bråttom. Något han har fått för sig som vi verkligen inte diskuterat. Suck. Jag är så trött. Idag vill jag bara lipa åt allt.

Dubbelsuck.


Merrell Pace Glove

Denna sko har ju cirkulerat på en del träningsbloggar nu på senaste tiden. Och jag säger bara ja tack! (Skärmdump från merrells hemsida). Den är snygg och det är en barfota sko. Jag som drömmar om en sån, som inte kan ha FiveFingers. Snygg som tusan är den. Finns Merrell i USA tro? Måste kolla in den. Ska ju också satsa på ett par Nike Free, men vem behöver inte träningsskor? Dessutom är denna så snygg att jag tycker man kan använda dem som sneakers också.


Intensiv helg!

Denna helg har varit intensiv för att:

- jag haft dansträning i cirka 4 timmar
- varit på uppträdande, 1 timme
- varit på bröllopsfest, en hel del timmar!
- röjt undan i lägenheten, 1 timme ikväll
- planerat och fixat inför festen
- firat många fina personer
- skrattat med de finaste av fina personer
- fällt en tår eller några med ett gäng fina flickor då vi insett hur otroligt lyckliga vi är som har varandra
- fotograferat, massor
- sovit i kap timmar som jag missat tidigare

och bara njutit.

På tisdag ska jag på massage och hoppas då att det äntligen ska hjälpa så att mitt knä blir i skick så jag slipper värken. Hoppas alltså på många löpkilometrar inkommande vecka som dessutom bjuder på 2 röda dagar och långhelg. Härligt! 3 korta jobbdagar på kommande alltså.

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://static.devote.se/gallery/big/20080810/4ee55ff1f94c86e3ce2fbecfd6be6708.jpg&imgrefurl=http://587773.devote.se/blogs/491198/tranbaersjuice---baesta-medicinen.htm&usg=__Ifm8009pHVv6-2LcfOq-OMtu7_0=&h=391&w=500&sz=39&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=qemPBcC-6vQNpM:&tbnh=125&tbnw=160&ei=ZszSTY3bA8uWOpCV8PAK&prev=/search%3Fq%3Dtranb%25C3%25A4r%26hl%3Dsv%26biw%3D1280%26bih%3D595%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=rc&dur=469&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:12,s:0&tx=53&ty=53


Det bästa

Att få slänga upp dagens och gårdagens träning under den bästa kategorin. Dans. Igår var jag lycklig. Alla mina fina på plats. Riktigt kände hur hjärtat svällde av lycka och kärlek inför den finaste hobbyn och dom finaste människorna. För en helg är vi alla på samma plats, jag och flickorna. <3


Mmm mango!

Hittade en ny produkt i butiken, mangopure i tetra pak, som inte innehåller annat än mango! Sjukt gott. Smakar som barnmat. Hade i den i en Smoothie med ett äpple, blåbär och lite minimjölk. Smarrigt värre!


Fredagsundervisning

Vad du behöver för att hålla dina elever tysta och fokuserade i 60 minuter: sax, kartongpapper och bokplast. Perfekt underhållning en fredag eftermiddag.


Mardrömmen

Drömde en mardröm inatt. Planeringen är att jag ska ha klänning och ballerina, och jag drömde förstås att det hade snöat som tusan! Huga mig. Som tur hade det ju inte det!


Gött med mellanmål


Ontimagen.nu

Sjukt ont i magen och jätteuppblåst efter lunchen idag. Inte så skönt att veta att man ännu har 2 timmar undervisning med denna värk. Fy tusan. Måste få koll på vad som riktigt är fel på magen min, och det asap.

Jag åt soppa (bara potatis och morötter för jag äter ju inte korv), rågbröd (antagligen det!) och nån sorts kall gröt till efterrätt. Knappast laktos eftersom jag inte fick ont i magen av mjölken jag drack i morse.

Usch. Fast så kan det vara potatisen, har hört om folk som börjat må bättre i magen då de slutat med potatis. Har ni hört om sånt?

Får hoppas på att det går om till kvällen, har massor jag måste få gjort.

Nähäpp

Enligt blodproven har jag ingen celiaki, men något vet jag ju är fel. Så jag sa att jag nog ville ha mera tester. Läkaren har inte tid före den 21 juni! Fatta. Helt sjukt. Måste kolla upp detta, för något är fel det känner jag ju. Och på analysen jag var på häromdan kunde hon konstatera att min kropp inte riktigt kan hantera varken vete råg eller havre. Korn var också sådär.


Det kroppen behövde och ville ha

Ett pass yoga. Hade tänkt styrketräna, och springa, men kände att kroppen ville något annat. Och tur var det. Så skönt att få töja ut och stretcha min stela kropp, är darrig i hela kroppen så energi till nåt annat hade nog inte funnits heller.

Testade en ny yoga app, den får vg!


Det braiga valet

Att äta färska jorgubbar (ute på Lidls parkering) och en banan (i kafeterian på jobbet) till mellis. Istället för den där sjukt chokladiga och kladdiga chokladkakan som den verkar serverat till kaffet på jobbet. Fast jag kan ju inte säga att jag inte var sugen, tusan så god den såg ut. Visar det sig att jag är glutenintolerant är det slut på dom...

Fast jordgubbarna gör ju att jag kan sätta ner några slantar i spargrisen igen, vilket betyder mera shopping i USA!


15km cykel

Skön tisdagskväll i solen. Fast det blev ganska kallt, åtminstone om tårna och örona.. Det är nog inte sommar riktigt än..


Sockersuget

Är så jävla sockersnål. Nu. För jag är hungrig. Bananen vid kaffepausen hjälpte inte. Och igår sket sig sockerstrejken helt. Det blev en portion glass med sambon. Är lite arg på mig själv för att jag inte stod emot, men tröttheten gjorde att det inte fanns ens en uns motståndskraft, vilja eller styrka att tänka nej. Huga. Hoppas på att få sova ut nästa helg, tror jag är ledig då. Det behövs i alla fall, för såhär kan vi inte fortsätta.

Men idag ska jag vara stark. Inget socker här inte. Måste äta frukt istället, the better chocie!

image description


Testar något nytt!

Testar ett nytt recept ur Fitness magazine.


1-0

Jag vs. Sambon.

Fast han får nog 10++++ poäng för initiativet. Vi promenerade nämligen hem till mammsen igår. Min sambo är ju den som alltid vill ta bilen. Det här är ju helt fab!


I need a vacation!

Härregud så jag behöver semester. Återigen presenterades det bästa möjliga vädret för en morgonpromenad. Men jag kom mig inte ur sängen. Trots 8h sömn där jag legat stendöd och inte vaknat av nåt, var jag så trött att jag knappt kom ur sängen och ens fick upp ögonen imorse. Undrar om det är sköldkörteln, stressen, gluten eller en blandning av de 3 som spökar...


En redigerad middag

Havregrynsgröt, linfrön, blåbär och minimjölk.


Mina samboeliga plikter

Att lappa hål på byxor. Not my cup of tea direkt.


Tjena innerlåren!

Har träningsvärk i innerlåren efter passet igår, härligt - det var länge sen! Rumpan känner jag också av lite mer än vanligt! Woop woop!

Mera sånt!

Reetones:en hjälper ju säkert till dem också.


Sommartider!

Eller okej, nästan i alla fall!


A new start!

Kände för en nystart till denna måndag. Nu minskar jag kolisarna och vetet igen, blir det gastroskopi får jag öka på nytt. För första gången på länge kände jag dessutom ett aug efter jogurt nu då jag skulle fixa frukost, och gud så gott!
Denna vecka kapar jag dessutom mängden godis (och bullar och sånt) och ökar mängden vatten. Är så dålig på att dricka tilräckligt. Sen ska jag också få in mera styrketräning i vardagen, måste försöka få till 3 pass i veckan om jag faktiskt vill se nån förändring. Start får bli imorgon, känner av gårdagens sweat and shape i benen!


Istället för att ligga i soffan

Kom hem från dansträningarna och satte mig i soffan. Insåg att man inte blir stark och fit om man slappar där. 30 minuter sweat&shape (med ntc) senare är jag nöjd.

Härlig med träning!


Trött

Givande och fantastisk dag på alla sätt och vis. Fabulös löprunda igår. Men nu är jag en hemskt trött kvinna. Återkommer imorgon.


Då träningen ger huvudvärk

15 minuter core crunch med ntc. Och en sjujävlars huvudvärk som resultat. Synd. Hade tänkt köra ett ryggpass också, men med set här blir det nog nejtack! Nåja + lite promenad och lite gymnastik blir det helt bra träning idag i alla fall. Jag är nöjd.


Vetedieten

Har ätit vete extra mycket på senaste tiden. Bilden är på min hand, det är alltså vad jag tror en reaktion på vetet. Bilden gör att det inte alls ser så sårt och irriterat ut som det är. Men det är rött, gör ont, kliar, är skitirriterat och blöder lite mellan varven.


Vrålhungrig!

Om tidigast 25 min kan jag gå på lunch. Jag är vrålhungrig nu. Och trött. Och oproduktiv. Shit happens. Är helt upp och ned efter vetemjölakosten de senaste dagarna. Men det vankas glutenblodprov imorgon. Har aldrig ätit så här mycket bröd och pasta, ever. Hoppas det visar nåt, blodprovet alltså.

Förresten var 2 såna här mitt mellis idag. Hur mycket man än vill så hålls man inte mätt av dem!


En 5a

Blev en 5a idag. Benen kändes tröga och jag hade svårt att hitta flowet. Fast så mötte jag en bekant som sa "oj så lätt du springer" vem tittar du på tänkte jag och myste sen lite för mig själv av kommentaren. Körde 10 gånger backspurt. Härligt. Åtminstone där pendlade benen på bra.

Imorgon ska jag köra styrka. På fredag ska jag springa långt och länge i den finaste av städer <3


Äntligen hemma!

Dagens misstag: att glömma brillorna hemma. Har haft huvudvärk nästan hela dagen, men så kan det gå. Nu är jag hemma och har landat i soffan med en kopp te och grekisk jogurt med varma hallon och blåbär. Mums.

Och ett avsnitt SATC förståss. Sen ska jag städa.

image description'

Detta skulle sitta fint till middag ikväll!

Lyckan

1. Att vakna 5.07 och tro att den är 6.07. Bara för att vakna upp en halv timme senare och inse att du inte har försovit dig, utan att du får sova ännu en halv timme till!
2. Att vakna av det här den där halv timmen senare, eftersom du 5.07 trodde det skulle bli en mulen dag då solen ännu inte gått upp


Tipset!

Mitt torrschampo tog slut för ett bra tag sen och jag har inte kommit mig för att köpa nåt nytt. Tills nu. Hittade ett märke jag bara testat spray av förut, klippoteket. Och jag är sjukt nöjd. Slängde i torrschampot i söndags, och ännu för tillfället är mitt hår snyggt. Jag skulle kunna komma undan med detta ännu imorgon för så pass bra sitter torrschampot - men nu känner jag att det är dags att tvätta ändå. Torrschampot fungerar också som stylingprodukt och precis lika bra funkar det som sådan. Perfekt med en 2 i 1 produkt till ett bra pris dessutom!


Suget

Är sjukt sötsugen idag. Finns inget stopp på mig. Vill ha CHOKLAD!!! Undrar om lingonveckan är på kommande, igen?


Valsar runt

Sysselsätter oss med lite hederligt kroppsarbete vid sommarstugan idag. Jag krattar och sambon bär och radar ved. Kommer kännas i armar och axlar imorgon misstänker jag. Men det gör inget, för solen skiner och det är kanon väder!


RSS 2.0