Dagens runda

Låter bilderna tala för sig. Men alltså. Så skönt. Så härligt väder. Kroppen tyckte det var lite småtungt och armarna är ganska trötta, men i övrigt var det bara toppen!


12km

Alltsomallt idag. Skidtur nummer 2 för en stund sen. Så skönt! Även om jag knappt blev svettig då det gick mycket långsammare än idag, men kroppen fick jobba i alla fall och det var så härligt med frisk luft och bra sällskap! Hade alltså skiddate med kusinerna.


Längskidor!

3km i söndags, 7km idag! Hittills. Har en preliminär skiddate med en kompis inplanerad till kvällen. Härliga tider!

På juldagen var jag dessutom på min första löprunda på en hel evighet. Bara 3km, men jag njöt så tusans i mörkret med bara nästan fullmånen som lyste upp. Bara jag och knarret från mina skor. Lovely!


Inte sugen alls, men jag vill så gärna

Dagens i-lands problem. Huvudet skulle väldigt gärna vilja träna, men ändå inte. Kroppen skulle också vilja träna, kanske yoga, men ändå inte.

Jag vet att jag skulle må så mycket bättre efter ett träningspass, ändå känns det om träningspasset är mount everest som jag ska bestiga. Slutsats? Kanske inte optimalt att träna om man känner så? Borde föra lite greja till posten och förvaring. Men alltså. Orka! Det är så skönt att ligga på soffan. Och gästerna kommer först halv 8 så jag har ju massor med tid på mig.


JULLOV

Åh. Välkommen du efterlängtade jullov. Många många långa dagar som jag får förvalta precis hur jag vill. Underbart.

Men först ska de numera bruna lockarna i barret blir lite mera kopparbrun/röda. Sen ska jag fira jul med familjen och bara umgås med en massa fina typer. Härlig.

Jullov

Har några lektioner imorgon. Sen, sen har jag jullov! Hurra! Då ska jag skida, och skida, och träna och lösa böcker. Och så måste jag plugga lite. Men bara lite.


Som 75 minst

Har så ont i nedre/kors ryggen att jag känner mig som en 75 årig gammal tant.

Har inte tränat sen i måndags, och det blir nog ingen riktig träning idag heller. Ska dock försöka klämma in lite olika muskelövningar före jag går och lägger mig. Speciellt core borde väl få sig en omgång.

Imorgon hoppas jag på en sjukt effektiv arbetsdag där jag får massor gjort så att jag inte måste jobba så mycket hemma imorgonkväll. Då kanske jag skulle testa på en tur på längdskidor, eller en löptur?

Skillnaden

Hoppsan. Sicken kilometerskillnad.


Det var på tiden!

I lördags julpyntade jag hemma. Satte upp stjärnan i fönstret och tog fram adventsljusstaken.

Idag fick den nya ljus. Nu sitter jag här och försöker bränna dem sådär snyggt jämnt så att det ser ut som att jag tänt dem varje söndag.


Så söt att det gör ont.

Det är något med den här bilden. Den är ju så himla söt, och så sant. Men ändå tycker jag så himla synd om noshörningen, för den är ju så söt. Eller kanske främst för att den vill bli nåt den inte är. Jag känner liksom att enhörningen representerar ett ideal som är overkligt, lite sådär size 0 och alla som vill se ut som en retuscherad perfekt modell. Ja jag vet inte.

Det är något med den här bilden. Jag kan liksom inte bestämma mig för hur jag känner. Vad tycker ni?

Kanske nästa tatuering?

souris à la vie et la vie te sourira

typ: le mot livet, så ler livet mot dig

Överenergisk

Är hemma från jobbet i feber idag. På samma gång passar kattungen på att vara överenergisk, bita och riva i allt, hoppa och springa runt som en dåre. Klösa och klättra på allt man varken får klösa eller klättra på (gympabollen tillexempel, snart säger det säkert bara POFF).

Samtidigt sitter jag här med en jädra huvudvärk. Och har knappt hunnit börja på min frukost jag tillagade för typ 30 minuter sen.

Men jag hoppas på att bli frisk idag i alla fall!

Åh.

Så går man och blir sjuk också. Suck. Feber här hej. Är sjukt trött, och klockan är inte ens 9.
Ska stretcha lite och sen dricka en kopp te. Har haft ont i halsen också. Jag.hinner.inte.med.detta.nu. Dessutom.vill.jag.ju.träna. Suck.

Men, det är väl bara vila som gäller. Vilket ju fungerar bra då alla kvällar denna vecka är upptagna. Tydligen fungerar det inte att äta c-vitamin tills det står ut genom öronen..

Önskan

1. Jullov. Helst nu. Inte om 14 dagar.
2. Inspiration och tid till att fotografera igen. Min kamera har dammat alldeles för länge.
3. Ro till att riktigt sjunka in i en bok, sådär så att man inte kan göra något annat före man läst ut den. Kanske på jullovet. Om 14 dagar.
4. Att nån snäll själ skulle skriva mina skoluppgifter. En har deadline på söndag. Intervjun ska jag göra på lördag. Är på kurs hela dagen lördag och söndag, så jag vet vad jag gör söndag kväll.
5. Lite mera energi.
6. Att det blir jullov så att jag får sätta mera färg i håret. Längtar.

Tja, det var väl dagens. Ligger i soffan. Sambon sover, katten sover och jag tänker faktiskt försöka mig på den där boken. Har hållit på med Johan Teorins Sankta Psyko alldeles för länge nu utan att komma nån vart, eller i alla fall längre än 1 kapitel åt gången.

Ledig dag imorgon också. Ska försöka beta av några av skoluppgifterna. Halleluja.

Bjussar på bild på absoluta favoriten, NYC.Godmorron bara!

Den söta typen från förra inlägget var inte lika söt imorse då hon väckte oss 4.50 och spann och trampade runt och skulle va i ansiktet, i örat och överallt. Men sådär är det med småungar.


Koncentrationssvårigheter

Hur ska jag kunna koncentrera mig på 3 korta uppsatser (3-5 sidor, borde vara busenkelt) då jag har en sån här sötnos som ligger och sover bredvid mig?


Äntligen!

Kissen har flyttat hem!


RSS 2.0