Vilken lyxmorgon

Igår ströp jag allt sockerintag för en tid framöver. Har inte funnits nån gräns på sista tiden. Tänkte att trötthetskoman kanske går över såhär.

Idag vaknade jag redan 7 (!) första varvet. Sov i alla fall till 9. Steg upp. Och gick ut på en kort och långsam men njutningsfull morgonpromenad! Underbart.

Nu dagens lyxfrukost: 2 stekta (i kokosolja) ägg och hallon-jordgubb-banan smoothie med mineralvatten som vätska. Blev lite som en smarrig sommardrink.


Weehoo Äntligen!

Ja! Första träningspasset på säkert en vecka.
Hata känslan efter en lång paus då benen var med och hade kunnat springa en halvmara, men pulsen sköt i höjden och var bara allmänt förjävlig. Huvvet var inte heller riktigt helt hundra med. Men. So what.
 
Körde 5km. Intervaller. Gick. Joggade. Sprang. Stod stilla mitt ute i ingenstans och njöt av doften av sommar. Underbart. Att det regnade hade jag nog inte kunnat bry mig mindre om. För jag gjorde det i alla fall!
 
Lyckorus och endorfiner här hej.
 
 
Är det nån annan som använder Nike+?
 
Ja Alltså med den här utmaningen går det ju inte så bra då..
 

Livstecken

 
 
 
Det är långt mellan inläggen här. Skyller på att jag befinner mig i totalt semester mode just nu. Ingen rutin i livet alls. Ingen rutn på ätandet, ingen som helst rutin på sovandet och allra minst tränandet. Är konstant trött och skulle kunna sova 24/7, så jag släpar mig ur sängen där vid 11-12 varje dag. Vilket betyder sen frukost, lunch, middag och ingen ork till träning. Är så trött så trött. Men imorgon SKA jag träna. Punkt slut.
 
 
Ikväll däremot blev jag inspirerad till att ta ut kameran en sväng och fota lite i solnedgång. Skoj. Det var allt längesen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Värsta bildomben här hej.
 
 
 

RSS 2.0