Nya dojjor

Igår passade jag på att gå in mina nya Nike Free löpardojjor. 2 powerwalks resulterade i 13,nånting kilometer. Sen körde jag lite kettlebell hemma också. Musklerna tackar. Det känns nämligen av redan idag!


LornaJane

Köpte 2 Lorna Jane toppar medan jag var i USA. Hade kunnat shoppa upp hela butiken, så mycket fina träningskläder fanns det, men tyvärr är de ju ganska dyra.. Med i shoppingpåsen fick jag en liten broschyr med lite reklam om olika träningskläder där de samtidigt presenterade olika personer som tränar olika saker och som så hade valt ut sina favoritgrejer. Kul liten grej. I slutet fanns en karta över vägen till ett aktivt liv:


Läsläsläs!

Inte träningsrelaterat, men bokrelaterat.
Carlos Ruiz Zafón har gett ut 3 böcker i serien om The cemetery of forgotten books, eller tja. Indirekt är det en serie för alla 3 delarna är fristående men hänger ändå ihop. Bok två var inte lika bra som bok 1. Men bok 3. Oj oj så bra. (Bok 2 var nog också bra). Alltså språket, handlingen! Den här typen är nog min favorit författare. Allra bäst skulle det ju vara om jag kunde läsa dem på spanska, för att se att originalspråket är lika fantastiskt som de översatta versionerna, men nu kan jag inte det så då får den engelska versionen duga. För övrigt läste jag bok 2 på svenska, kanske därför den inte var lika bra?!

Men alltså. Läs den här!


RSS 2.0