Korta hackiga ryck.

Får några korta hackiga ryck då jag gör något vettigt, sen tar det slut lika snabbt som det kom. Hängde en maskin tvätt, slängde i en ny, packade in vinterjackorna i skåpet och packade bort UGGsen. Skulle packa bort resten av vinterskorna också, men där tog det slut. Energin, lusten, motivations, ja jag vet inte vilken. Mulet blev det också. Synd då det varit så soligt och fint hela dagen!

Imorgon måste vi städa här. Tur att jag i alla fall börjat lite då.

Ska sätta igång ett tredje avsnitt SATC och multitaska lite. Lacka naglarna typ eller nåt sånt.

Ett xperiment

Inspirerad av Smaljeansen experimenterade jag ihop lite proteinbollar.

Nötter, gojibär, russin, proteinpulver, lite vatten. Kommer inte ens ihåg om jag hade i nåt mera. Men goda är dom. Slängde in dem i en låda i frysen så kan man ta en on the go om man behöver ett snabbt mellis.



Hade ju i dadlar och lite torkade aprikoser också. Jordnötter är ju inte de hälsosammaste nötterna, men det var allt jag hade hemma. Nu har jag köpt hem paranötter och ska testa med dem nästa gång!


Ja tack!

Håller på att kolla igenom SATC boxen igen. Och tammetusan så snygg Carrie är i slutet på säsong 4 och i säsong 5 då hon har det korta håret. Speciellt i detta avsnitt "Luck be an old lady" då hon har riktigt mörkblå ögonskugga och superlockigt hår.

Den här säsongen får mig alltid att vilja klippa page. Men jag måste börja med BM först för att se hur lockigt hår jag får då. Blir det riktigt lockigt tror jag en page kan vara riktigt snygg!


Äsch

Hade ju tänkt cykla till jobbet. Men nu sitter jag här och borde börja om 20 min. Fick ett ryck och åstadkom detta istället: en hög ihopvikta vinterkläder som ska packas i lådor inför nästa säsong. Cykla till jobbet får jag göra nästa vecka istället.



Usch!



Är det bara jag som tycker att den här artikeln på Aftonbladet Plus är ganska grym? Är det hitåt världen är på väg liksom?

Morgonpromenad

Masade mig ur sängen där kvart i 9. Vaknade redan 8 av att solen sken in genom fönstret, men var så trött att jag somnade om ett tag till. Studsade (nåja nästan) ur sängen, drog på mig kläder, drack ett glas vatten och tog dagens vitamindos och sen gick jag ut.

De första 500 metrarna var benen stela och trötta efter gårdagens 15km, men bara jag fick upp farten och värmen så gick det riktigt bra. Och rundan som vanligtvis brukar ta 27 minuter gick på 24,50 idag! Så tydligen gör min träning skillnad!

För övrigt var det fantastiskt att kunna gå utan vantar, utan pannband/mössa, och med solbrillor och en sol som gasasde. Älskar detta väder, och älskar att det är vår.

 

Tycker våren och försommaren är en sån himla fin årstid. Allt blir grönt, knoppar, börjar blomma och allt är så fräscht. Ljuvligt!

 

Frukostpost coming up, måste ladda kamerabatteriet först så jag kan föra över bilder till datorn.

Glad valborg hörni!

 


Quick fix

Försöker mig på en quick fix för att hjälpa mina knän. Kände ju av löpningen i knäna idag, och det var ju inget mindre än den bekanta smärtan som kommer då mina ben är i behov av en massage eftersom muskelfästena som fäster där i knäna är spända som fiolsträngar. Hoppas på att ice power och ett par gamla benvärmare på det löser upp dem lite över natten, i väntan på en massagetid. Min nacke behöver också första hjälp, men det ska den få med spikmattan imorgon.

Nu gonatt!


Rundan

 

5'56 var snabbaste, och 7'56 långsammaste. Ja ni ser ju ungefär var det har gått hur. Där mellan 7 och 11km hade vi bra flyt, där gick det snabbt. Långsammast var det i början och takten ökade stadigt där under första 5 kilometrarna. Vid 4-6,5km hade vi grym motvind och gassande sol. Där det gick som snabbast hade vi bara gassande sol. Vid 11,5 blev vi båda trötta i benen och fick känningar i knäna då vi mest sprang på asfalt, eftersom rundan som skulle gå på sandväg var för våt och lerig.

 

Men så otroligt härligt. Bästa sättet att umgås är ju att springa eller powerwalka, eller strosa. Bara man rör på sig. Och dryga 1 1/2 timme sol är ju inte heller helt fel! Läste på aftonbladet att solen över valborg kommer vara lika stark som den är i augusti, så då kan man ju tänka sig att den är det nu också. Att solen gassade så man trodde det var sommar och att det fortfarande är 10° i solen är ju också i sig fantastiskt.

 

Själv sprang jag i långa tunna tights, tunn löparjacka med en topp + sportBH under. Vågar inte chansa och springa i för lite kläder nu, utan sparar mig till senare. Tycker folk i allmänhet är lite snabba att klä av sig på våren, och våren brukar ju vara förrädisk då det gäller värme.

 

Invigde också mitt nya vätskebälte, som jag köpte tidigare idag. Riktigt bra måste jag säga, och skönt att kunna ta sig en slurk vatten under rundans gång!

 

 

 

På onsdag kör vi igen, men jag tror nog inte det blir så långt som 15 då. Men man vet ju inte, man kan ju hoppas!

 

Nu är dessutom en pizza i ugnen, så snart får jag hugga in. Till det tänker jag servera mig ett glas söndagsrött.

 


Fab!

Nyss hemkommen från långlopp med en vän. Ligger med benen i luften och ska just stretcha. Details coming up då jag duschat!


Toxic

Har levt på sånt här och en massa mackor och annan inte så bra mat hela veckan. Behöver jag säga att magen inte mår bra? Mina händer har dessutom spruckit sönder och kliar, av gluten misstänker jag. Mina läppar är också nariga och kliar. Ska ta glutenblodprov inkommande vecka, hoppas nästan på att det visar nåt så att jag får ordning på det här.

Imorgon blir det långlopp.


Oj då

5 minuter i en skobutik på en kisspaus på bussresan. Gissa vad som hände. Jo jag shoppade ett par nya skor. Småblommiga heels. Snygga som tusan. Bild kommer ikväll.


Frukost

Ska iväg på miniresa idag igen. Ingen träning igår. Hade tänkt morgonpw:at idag, men var så trött så jag sov som en stock genom morgonen. Dessutom var jag vrålhungrig för jag åt ingen kvällsmellis igår.



Dagens löpning

Med en vän. Tiden är missvisande då åtminstone 5 minuter bar stillastående snarvel bara.

En skön runda. Vi skulle satsa på 7, men det blev visst 8. Inte mig emot! I bättre takt än senast gick det också så vi var båda mycket nöjda. På söndag kör vi igen.

 

Det tar sig. Se så nära 746 jag är nu! Haha. Men det tar sig. Fortare än jag hinner blinka är jag uppe i 800km och sen närmar sig 1000 med stormsteg. Jag är alltså positiv och peppad. Jättepeppad. Här ska springas så in i tusan. Har såna vårkänslor så det bara spritter i benen. Underbart! Ska samla massor med kilometrar nu de kommande veckorna.

 

Har du vårkänslor?

 


Middagen

Kyckling kryddat med salt och peppar. Broccoli-morot-blomkålsmix. Kokt. Ekologisk från Lidl dessutom. Gräddfilssås med aromatsalt, vitpeppar, chili och 2 klyftor vitlök. Den blev ganska stark, men å andra sidan älskar jag stark mat också. Mums!


Aetas

Fick ett infall och registrerade mig på Aetas.se. Pt fias egen site. Bara som basmedlem hittills för jag känner mig för att kolla runt lite och så. Vet ju att jag sitter inne på alla redskap som krävs för att bli fit, och vägen dit är inte så lång då jag redan är på god väg. Men jag vill bland annat få koll på kosten, här och nu, och på aetas kan man även som basmedlem föra kostdagbok. Har ju testat shapeupclub, men njae. Inte riktigt för mig. Hoppas på att aetas blir bra!

Nu ska här tas tag i livet. Och morgonpromenader, here I come!


Tonight's the night

Satt på trappan och njöt av solen. Underbart vårväder här idag. Bestämde att våra altanmöbler ska ut ikväll. Funderar till och med på att försöka bära upp dem själv, koka en kopp te och sätta mig och njuta. Skulle förvåna sambon och mig själv också.

För övrigt lyser mina byxor ikapp med solen idag. Fast imorse var det dimmigt och mulet.


Svullen, mjölksyra eller kolisar?

Är sådär svullen igen. Speciellt i benen och ryggen, dom vanliga ställen mao.
Kommer på några faktorer det kan bero på:

Jag har suttit lite på 8 h i buss de senaste dagarna > mycket sittande ger svullna ben.

Jag har ätit massa kolisar på senaste tiden. Bröd, pasta, godis. Allt sånt binder ju vätska.

Borde gå på massage då kroppen samlar på en massa mjölksyra den inte klarar av att göra sig av med.

Eller så är det sköldkörteln igen.

Personligen hoppas jag på nån av de 3 första, eller så en blandning av dem.
Ikväll ska jag i alla fall springa milen. Snoren och slemmet var visst bara tillfälligt. Hurra! Kanske det hjälper mot benen också.


Törnrosa

Gick och la mig lite efter halv 11 igår. Sov som en stock fram till 8.30 ungefär. Skönt.

Men snor i näsan och en slemmig hals är inte så skönt. Jag som hade tänkt springa en längre runda idag. Måste se till kvällen hur jag mår!


35 minuter styrka + 10 minuter stretch

Ett pass som täcker det mesta av kroppen, axlarna var de enda som inte direkt fick någonting, mage fick desto mera. Men härligt med styrka också!
Har fått panik över eventuella framtida graviditeter så jag känner att jag nu måste se till att bygga upp kroppen så den blir stark, så att den klarar att vara preggo i 9 månader och sen ta sig tillbaka till det den är nu. För det är min största panik, att jag inte får tillbaks det jag har nu.

Men det hör framtiden till, nu ska jag satsa på att träna fram en killer body (alltså ännu mera killer än den jag har nu) sen tar jag framtiden som den kommer.

Dagens träningspass varsågoda:


Efterrätt

Rökt forell och potatismos till mat. 2 chokladbollar (hade ingen kokos hemma, så jag kan inte kalla dem kokosbollar heller) och en stor kopp te tillsammans med ett avsnitt SATC är en perfekt eftermiddag såhär en grå söndag. Sen ska jag dessutom träna lite mera. 2 h dansträning känns inte tillräckligt. Lite styrka på det så är det bra för idag!


Skönaste och bästa känslan

Att nybadad och fräsch (<3 bastu!) få krypa ner i en fräsch och nybäddad säng, med fräscha lakan som doftar nytvättat. Ännu bättre är det då man dessutom är relativt nytränad och mör i benen efter dagens och tidigare dagars träningar.



Fina tider!


En mysig 10a

Ute och sprang milen med en kompis. Eller 10,58 blev det. Skönt. Lungt tempo satt fint idag, 1.18 tog det, men då får vi räkna med minst 10 minuters pratstund också.


Lchf?

Med tanke på hur min middag sett ut den senaste tiden kunde man faktiskt tro att jag börjat med lchf, men så är inte fallet. Är bara inte sugen på pasta, potatis och ris mera. Avokadon har liksom ersatt dem och det passar mig riktigt bra!


30min KB + lite stretch. Tung men härligt!

Min röda kb blev blå med tadaa funktionen beast!


Den där styrkan

Ska ju träna styrkan idag. Om mindre än 3 timmar ska vi iväg på galej. Före det ska vi hinna fixa mat också. Jag har inte ätit mellis. Och jag är trött. Men nu ska jag slänga in en smörgås, svinga KBn lite, duscha och fixa mig, sen blir det mat.
Allt blir mycket lättare då man säger man ska göra det, man kan ju liksom inte inte träna då folk vet att man ska träna.

Rekordmensen

Slog rekord i lingonvecka här just. Eller vecka kan man inte kalla det. 2 1/2 timme och sen tog den slut.

Tur för mig, men alltså knappast så bra för kroppen...


Formtoppning

Jag funderar på en liten formtoppning nu i slutet på våren och i sommar. Egentligen borde jag ju ha börjat tidigare, men jag har inte mått riktigt bra så det har inte varit läge för det då. Å andra sidan är jag nog inte på topp nu heller, men nåt ska jag väl få till. Jag tänker mig mycket styrka och löpning och mycket bra mat! Inte så mycket dålig mat.

Bara jag bestämde mig den här veckan så har det gått riktigt bra med kosten också, har inte varit sötsugen alls. Å andra sidan kan ju illamåendet ha något med det att göra. Illamåendet som förresten känns bättre idag, men man vet ju aldrig om det bestämmer sig för en comeback. Hoppas inte!

Ska försöka få till ett styrke pass idag. Insåg att det var längelängesen som min Kettlebell fick komma ut och jobba lite med mig. Tänker mig mitt vanliga 4 övningars upplägg * 5 (alltså svingar, marklyft, knäböj, push ups) + lite mag och ryggövningar, plankan, utfall och sånt.


Belöning för formtoppning sen?

Mango-banansmoothie till frukost

Mums!


Dagens pass

3km jogg varvat med pw+ 30 minuter stretch. En bra timme.


Dagens middag

Du behöver :
Strimlad lax (min var marinerad i honung och peppar, fast jag föredrar omarinerat)
Tagliatelle
Matlagningsgrädde
Valfria grönsaker (avokado + körsbärstomater blev det för min del)

1. Koka pastan 2. Stek fisken 3. Ha i grädden i fisken 4. Häll av pastan 5. Blanda i fisksåsen i pastan 6. Servera med grönsaker

15 minuter gick det på. Snabbt och gott!




Ritualen - the better version

SATC som alla eftermiddagar, men istället för B&J kör jag på mango-blåbärssmoothie. The healthier choice, som känns mycket bättre!!


Måste handla

Vårt kylskåp ekar tomt. Likaså ide'lådan i huvvet. Vad ska jag laga till middag? Det ska va snabbt, enkelt och helst inte innehålla kött (fågel och fisk är ok). Tips anyone?


Den stora tröttheten

Förlåt för gnället, men jag är så himla trött. Det här är inte som vanligt, tror mitt liv går för hårt just nu. Måste bromsa i lite. Hinna andas och så. Nåväl, 1 h 47 minuter jobb kvar idag, det ska man väl överleva?


Illamåendet

Har mått nästan konstant illa de senaste dagarna. Och nu är det riktigt grymt, vet inte om jag borde spy eller bara andas och tänka att det går om.

Får hoppas att det inte är magsjuka, utan bara kroppen som är lite upp och ned?!

Fy fasiken. Inte ens frukosten smakade gott - den som brukar vara dagens bästa mål!


Nästa läsprojekt

Ska se hur långt jag kommer före ögonlocken faller ihop.


En kopp te under filten

Kröp ner under en filt i soffan efter middagen. Har varit väldigt frusen på senaste tiden och hoppas på att det inte är en förkylning på gång - hoppas inte! Kanske bara pollenallergi? Som gjort att jag går runt och nyser alltså, knappast att jag fryser.

Dricker detox te - har fått k mig massor av socker den senaste tiden och det känns som att jag går runt och är konstant svälld och samlar på mig massa slagg. Får se om det hjälper.


Middag

Kebabkött + avokado + kalamata oliver. Gott gott gott! Fast kött är nog inte så gott egentligen, och min matlust har stuckit iväg igen. Men avokadon är smarrig!


Ett trött öga

Är sådär supertrött idag igen. Ögonen vill bara åka fast. Måste klara mig i 1 1/2 timme till, sen är jag klar för dagen.
Ska se vad det blir för träning idag, beror på hur mycket tid jag har och vad jag känner för. Kanske en sen löprunda eller pw.


Rundan idag

Det blev ingen styrketräning, för plötsligt blev jag sugen på att rasta löpdojjorna. Klädde på mig (lite för mycket - är så himla dålig på att få på mig lämplig mängd kläder) och stack iväg. Hade en runda utfunderad, men mitt i allt ändrade jag mig och testade en ny. Gissade på att den skulle bli typ 6-7 km, och ganska rätt hade, för 6,03 blev den! Har redan planer på hur jag ska utvidga den till 8-10km. Inte så kul att springa på "stora" vägen där långtradare dundrar förbi i 100, men det var bara 1km så det gick. Sista 3km var raksträcka så då passade jag på att köra lite fartlek. Satte av allt jag orkade och förvånades över superstarka ben som skulle kunnat pressa massor, om resten av kroppen varit med på noterna. Blev snabbt illamående och fick bränningar i magen, men med lugnare jogg emellan gick allt bra. 5 intervaller sprang jag ihop. Tiden blev inte den bästa, men helt okej med tanke på att jag bara sprang en gång förra veckan. Hoppas hinna med åtminstone 1 löppass till denna vecka, kanske fredag eller så. Får se hur benen mår imorgon också, om träningsvärken gett med sig, eller om intervallerna gjort det värre.


Post träningskvällsmål. Och så en kopp te och en bra bok på det. Se. Är det sängen som kallar, helt slut.


Middag

Sallad på frise' sallat, spenat, tomat, oliver, feta och lök + grillad broiler och några hallon. Mums!


Lackat och klart

Skulle mattlacka mina naglar, men så satte jag på top lack som är snabbtorkande, och idag tog det visst bort den matta ytan. Typiskt. Måste lacka om imorgon sen...


Så jäkla bra!

Läste ut den här nu. Så.jävla.bra. Läs den.

Ps. Läslusten är dessutom äntligen tillbaka!


Comebacken

Eftersom snön försökte sig på en comeback idag fick yllestrumporna göra samma. Tur att mina gråa converse vanligtvis är lite stora så att tjocksockarna ryms utan problem!


Styrketräning

Jag överväger att dra till med ett pass NTC idag igen. Känner att 30-45 minuter för hela kroppen skulle sitta fint. Måste se om jag hittar nåt lämpligt. Den brutala träningsvärken från i fredags sitter fortfarande i, men nu bara som en svag påminnelse av ett sjukt svettigt och effektivt pass.


Jobbpass 2

Kom till jobbpass nummer 2 för dagen. Tröttheten väller över mog och jag förstår inte hur jag ska orka. Vill bara hem och vila. Men här är jag. Bara att göra det bästa av situationen. Hungrig är jag också, magen gormar värre än gud vet vad.


My kind of breakfast

Älskar dagens frukost. Min favorit. Så somrig dessutom, får en att längta lite mera till sommaren!


Eftermiddagsritualen

(åtminstone) ett avsnitt SATC i soffan. Sen bär det av på träningar. Men nu, SATC och lite av den där B&J som jag köpte tidigare.


Det bra valet vs. det inte så bra valet

Väckarklockan ringer 07.10. Masar mig ur sängen efter lite snoozande, äter frukost kring 7.30. Morgonmöte på jobbet en timme senare. 2 h klassundervisning. Slänger i mig en banan. Sticker iväg. 1h i simhallsbassängen med 20 ungar efteråt. Hinner inte äta lunch före. 12.50 tumlar jag ut ur simhallen och är vrålhungrig. Och trött. Hur kan man bli så trött av att simma? Nåväl, kör via butiken. Den som säljer absolut perfekta avokadon. Går lite bananas på fruktavdelningen. Köper 4 avokadon, en låda jordgubbar, en ask blåbär och en ask hallon. Driscoll's. Favoriten. Sen köper jag en grillad broiler till middag. Sen skiter det sig. Ser chokladen. Plockar åt mig en marabou mjölkchoklad. Går förbi glassdisken och plockar på mig en B&J. Betalar, sätter mig i bilen och öppnar chokladen. Snabbt var en rad borta. Och en halv till.

Nu har jag lunchat och vill verkligen inte ha varken choklad eller glass. Men varför lär man sig inte? Att hålla sig stark och bara gå förbi, eller att inte handla på tom mage som vrålar efter vad som helst som mättar. Lite.

Nåja, nån annan dag tar vi itu med sockret. Nu har jag ont i magen.


image description



The good choice.

Hur svårt kan det va?

Har matsmältnings- och mjöklsyretabletter jag borde äta. Den första till middagen och den andra till kvällsmålet. Och ändå glömmer jag. Hela tiden. Men kanske jag lär mig, någongång.


Brutal träningsvärk

Efter NTC passet i fredags har jag nu brutal träningsvärk i benen. Trodde det var grymt igår, men det är ännu värre idag. En massa stillasittande gör det inte bättre.

Vad som inte gör saken bättre är att en av medresenärerna kräktes igår. Inte i min buss, tack gud. Men en mådde illa och satt med spypåsen, och jag skalade och ville lipa. Fobin talade. Nu är jag skitskraj att jag också fått magsjukan. Första tuggan av frukostsmörgåsen fick jag spotta ut - det bara växte i munnen. Men jag tror det bara var lågt blodsocker. Nu laddar jag med smoothie och hoppas på det bästa. Mår i alla fall bra, så det borde vara lungt.


Fjärilar i magen

Ska iväg på en liten resa. Kommer hem imorgon natt. Är sjukt nervös. Alltså riktigt nervös. Av ingen orsak. Eller jo förstås att nån ska bli åksjuk i bussen. Tur att det finns åksjukepiller! Har ju spyfobi så bussresor är alltid lite av en pärs. Men det ska nog gå bra. Brukar vara första timmen som är jobbig, sen släpper det.

Ska bli kul, samtidigt som jag är så himla himla trött. Men det fixar sig. Snart åker vi!

Svettigt värre.

Struntar i yoga. Körde NTC better butt istället, trots att jag inte känner mig på topp. Lär ju få äta upp det, men skönt då svetten rinner i alla fall. Har ju gjort nån nytta. Mage och stretch nu, sen duscha och packa.


Städdag

Har städat. Datorn alltså. Eller iPhoto rättare sagt. Måste tömma lite för att få rum med mera. Nu ska jag fortsätta med att städa mitt eget fejs så att jag kan gå till posten utan att se ut som en zombie. Och sen ska jag städa köket också. Måste.hinna.med.yoga.sen.

Rich bitch

Har lönedag idag. Hoppas på att det är det enda speciella som händer denna fredagen den 13e.

Känner mig extra bra eftersom jag fick starta dagen med sovmorgon och lite läsning i sängen. Nu ska jag ta itu med frukost, sen traska till posten, sen yoga.


Kvällsmål

Kvällsmålet är 100 gånger bättre än middagen som bestod av 4 finn crisp. Gott med ägg och avokado!


Rookie mistake!

Var hungrig, hade en påse godis i väskan. Nu är jag spyfärdig och har ont i magen.

Att man aldrig lär sig! Suck!


Löpning i storm/ Om att stampa på ett ställe

Det var ett bra tag sen jag var ute på löprunda nu igen. Har ju känt mig alldeles svag och yr på senaste tiden, och även om jag haft samma problem idag så ville jag så gärna springa iväg på en mysig runda.

Huu så dålig kvalité. Men var i alla fall en färgglad prick i lila vantar, lysgul väst och knallrosa löpjacka. Satte också på mig vinterspringtightsen från Craft eftersom det på riktigt blåste storm.

Det var en sån där runda som i normala fall skulle gjort mig sjukt frustrerad. Det gick långsamt, det blåste som fan och det kändes som att man ibland bara stampade på stället. Men idag var det så himla skönt bara. Precis det jag ville. En mysrunda för att testa kroppen, känna av lite. Och det kändes bra. Riktigt jävla bra. Synd att jag inte hinner med imorgon. Och inte på lördag. Så det blir torsdag, fredag, söndag då istället. Helt okej det med.

Fast mitt knä kändes lite konstigt. Inte så att det gjorde ont, men det kändes som om nånting satt fel på nåt sätt. Lite stelt och så. Måste stretcha och träna styrka!

 

 

Så att sånt. Som jag sa. Långsamt. Men skönt. En mysrunda i stormen.

 

 


Post påsk trötthet

Är så sjukt trött. Ska ligga på soffan ikväll, ta mig ut på en kort och lugn löprunda och sen fortsätta chilla.


Påsksmurfen

Mavalas La Paz på naglarna, turkosa jeans F21, turkos jacka 8848 altitude.

Smurfig påsk på er!


Sliten och trött

Efter en partynatt med hemkomst 4 är man lite sliten. Men nu blir det dans och sen är det dags för party nummer 2.


Utslagen och frustrerad

Ligger på soffan. Knappa 10km cykeltur bakom mig, i motvind halva vägen. Kroppen orkar inte, finns ingen energi nånstans. Fick sätta mig ner i dörren direkt jag kom hem, benen vek sig. Inte första gången idag. Har tänkt svimma kanske 10 ggr, typ varje gång jag stigit upp.. Svindel som tusan. Frustrerande att kroppen inte vill, då huvet vill träna. Måste lyssna på kroppen. Och vila.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2216076/images/2012/pic_197326396.jpg" class="image">


Kvällens bilder

Slänger in ett bildinlägg som får avsluta långfredagen. Från kvällens cykeltur.



Fotade istappar


Solnedgången


Och så dessa. Videkissor som de heter hos oss.


Långfredag part 2

Efter middagen fortsätter den med en cyekltur i skymningen. Med kameran på axeln bien sur. Kallt men skönt efter maten, vinet och efterrätten! Får duga som dagens träning, imorgon hoppas jag på mera action. Tänker mig en löprunda och hoppas kroppen håller ihop.


Långfredag

Startar med soffmys med älskling och en bra bok. Fortsätter med dansträning.

Nu sitter jag i soffan med min korallfärgade klänning och väntar på sambon. Mat hos pappa om 19 minuter. Hoppas allt är klart då vi kommer, är vrålhungrig då jag inte ätit sen frukost.


Glad påsk på er!

Ett gult paket

Förra veckan la jag en beställning på lite grejer från Forever 21. Såg jättemycket framemot att få paketet, speciellt då koden man får för att tracka paketet visade på snabba tag hos leverantören. Ups lovade leverans idag. Och söm om min förvåning och besvikelse då det helt plötsligt stod att paketet skulle levereras nästa fredag!!

Som tur fick jag mig en glad påsköverraskning då en avi låg på bordet hemma. Och här sitter jag nu med mitt gula paket och ska pröva allt före jag sticker till systemet för att handla lite vin till påsk, och skumpa till present!


Dagens positiva

Om jag fortsätter äta såhär dåligt som jag ätit denna vecka (-bj idag då) så lär jag ju åtminstone gå ner några kilon.

Vilket ju egentligen inte behövs. Men idag är en sån där dag. Ingen träning och ett lass glass leder till känslan att jag är fet. Därför gillar jag inte vilodagar, trots att de gör gott för kroppen!


Maraton

Jag och min burk Ben & Jerry's Coconutterlt fair har tillbringat hela eftermiddagen med Sex and the City boxen. Skönt. Efter dagens brutala idrottsmassage var det precis det jag behövde.


Mellis

Gissa vad.


Den där snömängden

Tänkte bara visa hur mycket snö det kommit inatt. Tur att det i solen är + 9 så att det mesta smälter direkt. För övrigt hade jag pysselplaner ikväll, men har noll energi, huvudvärk och mår illa, så den skippar vi. Tur att det är påsklov nu. Det innebär 7 v kvar till sommarlov också, men who's counting?


God morgon onsdag!

Vaknade inatt av plogbilen som åkte förbi vårt fönster. Visst är det ju mysigt med ett vackert vitt vinterlandskap. Men ändå.

Nu tar jag itu med veckans nästsista jobbdag, som endast är 3 1/2 timme lång! Sen ska jag äntligen på massage på eftermiddagen!


Snöhögen som är större än den ser ut.


Kvällsmål

Jogurt och frusna hallon. Naturell joggi förstås. Mums.


Usch/Män!

Usch. Kom hem från träningar lite efter halv 7. Inte hungrig. Men talar i telefon. Sambon frågar "ska jag hämta mat från grillen?" jag svarar "jaja" mitt i samtalet. Och alltså usch. Försöket säga att snälla du, nån gång kan väl du laga mat tills jag kommer hem istället för att åka och köpa pommes och kebab från grillen, som ändå gör oss båda illamående och som gör att lägenheten stinker. Men nej "för du skulle ändå inte va nöjd med vad jag lagar, och jag hade nyss kommit hem".

Alltså, det här är en sak som kan drive me nuts då det gäller min sambo. Då han förväntar mig att jag ska ställa mig vid spisen varje dag, och att maten ska stå på bordet utan att han anstränger sig. Är det hans tur att fixa mat är det hämtpizza eller grillen som gäller.

Synd att jag inte gillar att laga mat. Men no more grillmat för min del! Det värsta är ju att vi hade mat i kylen som vi hade kunnat äta!


image description




Från dag till dag

Igår var jag konstant hungrig. Små-åt hela tiden, ville bara ha mera. Idag petar jag lite i maten och är proppmätt direkt. Fast rostade mackor och färsk mango går ner. Tur. Hoppas på att få i mig något senare ikväll också, och att jag inte är på väg att bli sjuk eller nåt!


Fina tider såhär en grå och snöig måndag

Att ha tid att efter lunch slänga sig i soffan, kasta upp fötterna på soffbordet och njuta av en varm choklad tillsammans med lite läsning ( tidningen fick jag då jag shoppade på vero moda ) och läsa lite bloggar. Härligt!


Skönt med yoga!

Som om 45 minuter promenad + 15 min transportcykling inte räcker så körde jag först 15 min styrka med kettlebell och kroppsvikt, sen 45 min yoga + lite stretch. Varför yogar jag inte oftare? Det är ju så sjukt skönt och välgörande för kroppen. Ska försöka få in det oftare, ska till och med försöka få till några solhälsningar varje dag! Fina tider!


Nejnejnejnejnejnejnejnej

Alltså. Nej. Jag hoppas att det här smälter tills imorgon! Vad fan? Snöstorm? 1.4?


RSS 2.0