Drömmen

Har under en längre tid drömt två saker.

1. Att få studera dans

2. Att bo i NY.

Inga omöjligheter vill jag bestämt tro. Men är ändå rädd för att ta steget, då steget kan riskera det jag har med sambon som inte flyttar efter mig om jag åker.

Så vad är bättre. Att bo här och älska jobbet och gymnastiken, eller att våga ta steget och leva livet?


Pinterest tips

 

Hittade detta tips på Pinterest. Hur man kan fixa en nagel som gått av där i kanten, utan att klippa av den. Lätt som en plätt. Töm en tepåse och klipp bort en bit (jag har alldeles för stor bit här! Lite dåligt ögonmått idag). Applicera ett base coat och sätt på biten medan lacket ännu är vått. Måla ett färgat lack över. Tycker det ser riktigt bra ut! Visst, för stor bit och lite syns den ju igenom, men då har jag också bara kört ett lager lack. Lite mera där i kanten. Fick till en bubbla i tepåsen också, men det stör inte såå mycket. Riktigt bra tips! Hoppas nageln växer ihop igen. För övrigt tror jag det är bra om man hade lite mjukare tepåsar, min var hemskt papprig. Kanske måste testa med en Clipper tepåse nästa gång!

 

Dagens klant: att sätta base coat som top coat. Tog fel på flaskan. Shit happens.

 

 


Just do it!

Lite sådär småäckligt väder här idag. Kallt och så. Blåser som fasiken. Men istället för att sitta och vela över vädret drar jag på mig löparkläderna och sticker ut på en runda, sen kör jag ett pass Bodyrock på det. Och kanske lite kettlebell.


Stjärnklart

Det var fullmåne (åtminstone nästan) och stjärnklart imorse då jag åkte till jobbet. Kanske vi äntligen får se en skymt av solen eller åtminstone lite blå himmel senare idag?!


Neverending

Den här veckan känns neverending. From torsdag får jag mera lektioner. Och jag är så trött. Imorgon har jag nästan hela dagen med samma grupp, hur ska jag underhålla dem då?

Hoppas på att morgondagen går superfort så att jag får komma hem och chilla. Ledig kväll hej. Vad jag längtat. Mest längtar jag ändå till lördag. Första lediga på kanske 1-2 månader.


PW and no more

Var på PW med mamma och det får faktiskt räcka för idag. Är helt slut, finns ingen energi till nånting.

Lär mig lyssna på kroppen istället och bara chillar.


Dagens problem

Blev sjukt sugen på Ben&Jerry's. Äter ju inte socker i veckorna. Måste köpa hem till lördag! Kanske suget sitter kvar då..


Beroendet

Är dödstrött. Party för en fin vän igår. Inte så mycket sprit, men jag är definitivt inte van med partykvällar.

Har legat i sängen i en halvtimme och försökt sova. Dödstrött. Men lyckas inte. Är så beroende av sambons lugna andetag bredvid mig att jag knappt kan sova ensam. Somnar liksom inte om inte han är här. Sjukt. Störande. Igår somnade jag kanske 5, då för att tröttheten och utmatningen tog över handen. Och dåligt sov jag. Nu ska jag göra ett nytt försök, ögonen går i kors.

Tack och god natt.


Vad jag ska göra ikväll

 
 
 
 
 
 
 
 
Springa alltså!

 


Dagens chocker!

Igår: 25 min stretch med flickorna på gymnastiken. Före det en massa hopp (hej snygga vader!) och ben lyft och kast.
 
Idag. Stiger upp 9.15 och kör NTC Better Butt! (Det här kräver egentligen 20 !)
 
Fatta. Jag.Som. Aldrig.Morgontränar.
 
Men det känns så jäkla skönt. Även om pulsen rusade på i allt för högt, men jag tror det beror på morgonträningen och på att jag inte ade tagit medicinerna än. Men ändå. Så.Sjukt.Jävla.Stolt.
 
Nu ska jag käka klart min frukost. Sen klä på mig och åka till jobbet. Hade tänkt skriva uppsats här hemma före, men tror jag gör det på jobbet istället. Mindre som distraherar där..
 

Lite som juice

Smoothie på en halv mango, en halv banan och en halv apelsin. + lite frön och sånt. Precis som juice fast godare! Igår gjorde jag en liknande - banan och frön + en skvätt mjölk. Mums det också!


Oj

Fredagsshoppade lite via mobilen. Hoppsan! Campadre har rea på massa olika märken, så jag klickade hem lite träningsgrejer från Casall. Två par tights och två toppar.

Kikade också på ett Craft underställ på members, men underställ ska ju va kroppsnära så det fick va då det bara fanns s kvar. Synd! Hoppas det kommer nån mer craft kampanj i vinter istället!


Fredagsglassen

Vanligtvis föredrar jag ju fredagsFys framför fredagsMys, men hela veckan har varit totaltokig och helgen fortsätter i samma stil, så nu är det mys på hög nivå som gäller.

Ligger raklång i soffan efter en god fredagsmiddag med rostade rotsaker och lite kött till. Och så ett glas rött. Passade dessutom på att laga min egen glass. Lätt som en plätt.

Skala två bananer och sätt in dem i frysen i dryga halvtimmen. Mixa sen med kakao, lite jordnötssmör och lite agave nektar. Mums. Fast nästa gång tror jag nog att jag hoppar över jordnötssmöret. Glassen klarar sig lika bra utan!

Nu: en bok och resten av glassen (det blev 2 portioner, så en finns kvar i frysen tills nästa gång jag blir sugen).


Grus i ögat

Den jäveln som kom på att man ska skriva tenta kl 8 på morgonen borde få sig en rak höger! Vem fan har sagt att hjärnan fungerar som bäst på morgonen? Mina ögon svider, jag har huvudvärk och är sjukt trött. Men förhoppningsvis går det bra i alla fall. Köpte en fralla, en gigantisk kopp take away te från cafet och GICK upp till 7e våningen. Klockan halv 8. Borde få pris bara för det. Men jag orkade liksom inte vänta på hissen. Skönt sug i rumpan där vi 4 och 5e våningarna. Speciellt så man går i högklackat.

Nåja. Wish me luck!


Powerwalk och...

Var ute på en powerwalk med mamma. Och nu vet jag inte om jag ska köra något mer eller bara ta en dusch. Blir inspirerad och sugen då jag läser om och ser träningspeppbilder på nätet, samtidigt som jag och kroppen är så himla trötta.

Tror bestämt jag ska svinga lite mera med kb:n. Ta en lång dusch och sen mysa ner i soffan.

Hade tänkt sova länge imorgon, men det är väl lika bra att man masar sig i säng i tid så man orkar stiga upp i tid sen också!


Borde plugga

Men istället redigerar jag bilder.

Himlen var så fin idag då jag kom hem från jobbet!


Jordnötssmörsjoggi

Experimenterar lite. Turkisk jogurt + honung + lite jordnötssmör. Blanda. Ät. Det blir faktiskt riktigt gott! Och jag gillar egentligen inte ens jordnötssmör. Men man måste lära sig!

På fitnessguru.se lärde jag mig lite om de positiva effekterna:

Jordnötssmör är ett livsmedel med många användningsområden och positiva hälsoeffekter. Det höga innehållet av protein och fett gör det till ett enastående tillskott om du vill få i dig mera kalorier. Den mättande effekten gör det även passande för dig som vill äta minder men fortfarande känna dig mätt, t.ex. på diet.

+ Hög halt fibrer och antioxidanter
+ Innehåller nyttiga fetter för en normal hormonproduktionen
+ Hög halt av aminosyran leucin
+ Hög halt reservatrol

Burken jag köpte innehåller 100% jordnötter och inget annat. Mycket bra! Ännu bättre om den hade varit ekologisk, men det får bli till nästa gång istället!

Morgondagens lunch?

Hittade detta på instagram. Tror bestämt att det blir morgondagens lunch, för trots att kylen ekar tomt tror jag att jag lyckas skrapa ihop till detta! Imorgon ska det veckohandlas så det står härliga till. Nu ska jag ha kosten i skick och ge sockerberoendet en stor fet spark i baken! Ut ska det. Min kropp ska renas och detoxas och bli väl ående igen! Hurra för det!


Söndagsmyser

Ett glas rött och Marabou 70% mörkchoklad med mintsmak. Mums!

Sambon tittar på konstiga dokumentärer på TVn om folk i USA som förbereder sig för världens undergång och sånt. Själv ska jag mysa med en bok. Om jag inte somnar förstås.

Imorgon

Tror jag kommer känna såhär då klockan ringer:


Svammelsvammelsvammel

Hemtenen skriven - check.
Inlämnad - check.
Bykmaskin nummer 2 går. - check.
Dammsuga och sånt får sambon fixa imorgon. Lite mera organiserat är det i alla fall här!

Själv ska jag ta mig ut på en löprunda och sen basta hos mamma. Sen ska jag dricka ett glas rött och bara koppla av en liten stund. Full fräs hela helgen igen typ.

Pluggpaus

Måste plugga lite. Eller skriva hemtenta. Så måste jag städa. Och dricka fredagsvinet jag vann i lotteriet på jobbet.
 
Tackochhej. Återkommer kanske i helgen, kanske nästa vecka.
 

Vitaminboostar

Svullet tandkött brukar betyda att en förkylning är på gång. Sånt skit har jag inte tid med, så passade på att vitaminboosta imorse. C-vitamin brustablett, blåbärssmoothie fylld med bra saker och så får jag väl käka lite apelsin senare idag!


Skriver hemtenta

Ämnet är ju superintressant, men jag får den ena boken först imorgon och den andra har jag inte fått tag på alls så motivationen tryter lite. Och så är det ju ganska svårt att utgå från teorier då man inte kan läsa om teorierna först!

Men det blir nog klart imorgonkväll!


Död, dödare, dödast

Gud så dött det var här då. Och inget spännande har jag att berätta heller.
 
Förutom att jag ska boka tid till frisören. Blondie ska testa på att bli brunett. Shit. Nervös.
 
Men före jag färgar ska jag hinna med massa kul. Träning idag till exempel. Skriva skoluppgifter, idag. Plugga på tenta, idag. Löprunda med en kompis, idag. James Bond fest med kompis i helgen. Och massa annat roligt och mindre roligt.
 
PS. De senaste dagarna har jag drömt om att sticka till USA och utbilda mig till PT och söka in till nån dansskola. Är det här bara en dröm eller borde jag ta chansen och följa den då jag fortfarande är ung? Shit så jag vill. Men vad gör jag med bf då?
 
 
Bjuder på en bild på mitt blåa öga. Jag tänker mig liksom att det ska se ännu blåare ut med brunt hår..

Löpning

5,2km på 30.11. Nöjd tjej hej. Men att sticka iväg 21.50 var kanske inte det bästa. Men jag gjorde det. I måndags vilade jag, i tisdags körde jag några styrkeövningar på boll och med hantlar. Idag springer jag igen.


Det blev inga tights

Lite besviken på maxpuls.se. Man kan välja leveransland utanför Sverige. Sen får man ett mail om att de inte kan leverera till andra länder och att beställningen därför makulerats.
 

RSS 2.0