Överenergisk

Är hemma från jobbet i feber idag. På samma gång passar kattungen på att vara överenergisk, bita och riva i allt, hoppa och springa runt som en dåre. Klösa och klättra på allt man varken får klösa eller klättra på (gympabollen tillexempel, snart säger det säkert bara POFF).

Samtidigt sitter jag här med en jädra huvudvärk. Och har knappt hunnit börja på min frukost jag tillagade för typ 30 minuter sen.

Men jag hoppas på att bli frisk idag i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Emelie

usch, hoppas du blir frisk snart!

2012-12-11 @ 11:35:50
URL: http://rookiegal.com
Postat av: Carro

hua, låter jobbigt! min katt klöser på det den inte får också. Han lär sig ju aldrig :( värre nu när han går inomhus hela tiden med.. när han får vara ute är det bättre. men har han inne eftersom att han bråkat med en annan katt :(

Svar: Vår vill inte ens gå ut. Den satt på trappen en stund och sen vände den. Snö var tydligen ingen höjdare! Får försöka få ut henne i vår istället sen då det blir lite varmare! Har du klösträd åt katten? Vi borde skaffa ett sånt, kanske hon skulle skrapa mindre på möblerna.
traningpag.blogg.se

2012-12-12 @ 19:55:30
URL: http://carolineannamarie.blogg.se
Postat av: Carro

åhå, gött att börja smygträna lite igen ;) jag hoppas kunna smygträna imorn... huuum.. var tisdags sist jag tränade.. eller typ rörde på mig alls :(

2012-12-15 @ 17:39:06
URL: http://carolineannamarie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0