Powerwalkjogg

Solen sken så fint idag, så jag tänkte att jag ska ta mig ut på promenad för att tanka lite D-vitamin och solsken. Och frisk luft framförallt. Men så var det så härligt väder och så tänkte jag, men äsch ja testar springsteget istället. Ett bra tag sen jag sist var ute på löprunda så det kunde ju inte skada att testa.

Men hallå! Har man haft känningar i halsen några mornar nu, och kännt sig allmänt seg så ska man väl inte dra ut på löptur heller?!

Nåja. Började med powerwalk för att värma upp kroppen lite. Sen sprang jag en bit. Powerwalkade en bit, sprang lite och powerwalkade lite. Svängde in på en sandväg som jag visste tar mig ut mot skogen. För det var dit jag ville. För att tanka underbar frisk skogsluft och underbart fint och friskt väder. Skönt var det. Tog 3 rundor in i skogen där jag hoppade och skuttade i mossan och över stockar och stenar. Det känns i benen och pulsen sköt i höjden. Kändes i lungorna kan jag säga. Första varvet in i skogen hade jag lyckats pausa nike+ på iPoden, så egentligen borde nog slutrundan legat på 5,7 kanske, inte på 5,42 som det blev nu. Men spelar roll. Ett tag bara stod jag och drog in den underbara skogsluften också. Så skönt.

Jag hade ingen brådska alls, och orkade inte bry mig om tiden överhuvudtaget. Mitt främsta syfte var liksom att tanka enerig och bara njuta. Och det var skönt. Knappa 45 minuter blev det allt som allt. Helt underbart! Bästa vädret.
Idag orkar jag inte fokusera på siffror och tider och kilometrar och sånt. Så därför blir det ingen bild på rundan eller nåt heller.

Förresten gjorde jag utfall där längs med vägen, och hemma värmde jag upp med lite benlyft!


Och imorgon ska jag och sambon ut och plocka trattkantareller. Ännu mera skog! Ljuvligt! Lär ska finnas massor av dem!Älskar hösten och alla underbara färger! Fast nu börjar nog de sista löven falla av träden också!

PS. blogg.se vägrar tydligen ladda upp mina bilder idag. Jag som tänkte visa mer fina skogsbilder - men nähä då. Bjuder på en uttråkad MiniMe från Nike+ istället:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0