Midsommarlöpning

På midsommarafton stack jag ut på en löprunda, för att inleda midsommaren på bästa sätt.

Har tydligen på nåt vis klantat till det och ställt in det här Nike+ armbandetpå att visa engelska mil istället för kilometrar. Först trodde jag att det var nåt fel, att batteriet höll på att ta slut i sensorn eller nåt liknande, då armbandet visade att jag snittade på 9,30min på 1,5. Som jag ju trodde var kilometer, men sen insåg jag att jag lyckats ställa om den, eller nollställa den så den visade fel. Nåväl, slutet gott allting gott, och såhär långt kom jag:Nästan 7km (så irriterande att vara 20m ifrån! Hade jag vetat skulle jag ju stängt av klockan lite senare än direkt då jag kom in på tomten). På 41 minuter. Snitt 5,56! Very good för att springa ensam måste jag säga!

Pulsklockan stannade på samma tid, men med aningen mera kalorier. Snittpulsen låg på 175, ganska högt. Under löprundan kändes det bra i benen jag hittade snabbt en takt jag kände mig bekväm i och så, men andningen ville inte riktigt funka. Fick faktiskt ta 2 andningspauser också då pulsen skenade och andningen vägrade samarbeta. Men det gick ju vägen i alla fall! Skönt var det!
Dessutom fick jag direkt gå i en varm bastu och ta mig ett dopp i havet! Svalkade skönt efter en löptur, men kallt var det nog! Några simtag blev det dock. Hoppas på varmare väder och mera sol så att vattnet värms upp några grader till före jag vågar mig på längre simturer!Nästa löprunda (imorgon) spräcker jag dessutom den gröna gränsen!

Igår blev det vila, kalas och party med vänner. Nu ska jag se om jag lyckas locka med nån ut på powerwalk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0