Drömmen

Har under en längre tid drömt två saker.

1. Att få studera dans

2. Att bo i NY.

Inga omöjligheter vill jag bestämt tro. Men är ändå rädd för att ta steget, då steget kan riskera det jag har med sambon som inte flyttar efter mig om jag åker.

Så vad är bättre. Att bo här och älska jobbet och gymnastiken, eller att våga ta steget och leva livet?


Kommentarer
Postat av: Carro

Sjuk svårt det där!!
Jag har precis klivit ut ur min trygga lilla bubbla här, där jag faktiskt har det bra med gympa, träning, jobb med bra lön osv. Men jag har ingen framtid i en liten håla :( kommer aldrig hitta nån karl tex. Så en dag (när min dejt typ dumpa mig bara för att det är krångligt att ta sig till mig!!!) sa jag bara "NEJ, nu får det va nog!!" så bestämde jag mig. och igår sa jag upp mig både från jobbet och min gympa :(((( och ska börja nytt jobb inne i stan ist efter nyår. Hoppas att detta ska ge mig nya och bättre möjligheter inför framtiden, trots att det är många minus med det här bytet också :( ibland måste bara bara våga vinna! =)

Svar: Vad duktig du är som vågar! Jättemassa lycka till! Tror det kommer gå kanon! (Och vad var det där för orsak att dumpa nån? Nej, karlar, säger jag på den!)Känner precis likadant, även om jag älskar den här lilla hålan, så finns det en framtid här för mig? Visst har jag min sambo, och att ta steget ur bubblan då man vart tillsammans över 6 år är ju inte så lätt, men samtidigt måste man ju tänka på vad som är rätt för en själv också. Jag vågar inte stiga ur bubblan än utan ger det en chans, men det ser inte direkt solklart och strålande ut på jobbfronten, och blir jag utan jobb sticker jag direkt. Måste bara få ta med mig lillkissen då ;) Såå himla svårt. Skulle jag va singel skulle jag åkt för länge sen, då hade jag knappast kommit tillbaka från USA annat än för att plugga klart, men nu är ju livet liite mer komplicerat än så..
traningpag.blogg.se

2012-12-01 @ 10:59:01
URL: http://carolineannamarie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0