Vila deluxe

I och med att jag jobbar så himla mycket i veckorna så tänker jag nu i vår se till att få ordentligt med vila på helgerna, ja så gott det går. Det gäller alltså vila deluxe och så mycket paus från allt som möjligt.

Därför sitter jag med gott samvete i soffan idag. Bara läser böcker, slösurfar, kollar TV och dricker mycket varmt eftersom jag fortfarande nyser. Känner mig lite tung i huvudet också, men känner jag mig bättre mot kvällen blir det Zumba. Om inte så blir det promenad, vilket det nog blir i alla fall.

Jag har lite grejer att uträtta, borde ta mig över till pappsen och hämta hem mina skidor och sånt, men det tar jag lite senare. Och så hinner jag dessutom med en hel del imorogon då jag jobbar kort dag.

Nu ska jag dricka varm svartvinbärssaft och planera matmenyn för veckan.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Spindelplankan är när du står i plankan som vanligt och sedan tar dig upp på händerna och sedan ner igen och samma sak igen:) Räckhäv kan du se här:http://www.youtube.com/watch?v=y395kDUbY4I

2012-01-22 @ 14:24:42
URL: http://mycketamanda.blogg.se/
Postat av: SuperSHEro

Besrivning på Beasten kommer!

2012-01-22 @ 18:02:52
URL: http://supershero.shapemeup.se
Postat av: Carro

ååå varm saft är ju barndomsminnen!! =)Jag använder en app på mobilen som heter BeFunkyFx, som jag redigerar bilderna i ibland. Annars redigerar jag i Photoscape på datorn och det är även där jag gör animationerna. Det är ett gratisprogram som jag laddat ner. Kommer inte ihåg var man hittar det men du kan säkert googla =)Nej, man går på bio alldeles för sällan. Men jag har börjat gå mer och mer på bio nu, mysigt!! Jag vann 9 (har jag för mig det var) biobiljetter från jobbet för ett tag sedan, haha, så det är väl därför :P

2012-01-22 @ 20:16:49
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0