Don't take this the wrong way

Vet ni, jag älskar min sambo över allt annat, men han har en del ovanor som ibland kan reta gallfeber på mig. Som ett exempel:

Sambon är hemma på lunch, dricker upp mjölkpaketet, äter upp korvpaketet och brödpåsen blir också tom. Jag kommer hem och ser att ett tomt mjölkpaket, en tom brödpåse och en tom korvförpackning ligger på bordet tillsammans med en tallrik, gafflar, kniv, osthyvel, brödsmulor, glas etc. Då han kommer hem frågar jag varför han inte kan städa undan efter sig - "jag hade så bråttom". Det tar 20sek att slänga allt detta i soporna, men då har han så bråttom att han inte hinner. Och tja, får han det slängt har han gjort det utan att klämma ihop mjölkpaketet, så att det tar upp hela soppåsen.

Det är roligt hur tidsbegreppen hos män går lite fel ibland. Eller kanske det bara är min karl som gör så? Idag var jag dock lyckligtvis hemma och kunde fråga " vart tänkte du riktigt sätta den smutsiga disken nu?" då den tänkte hamna bredvid fruktskålen och mikron. Inte på diskbänken.


Har er sambo eller pojkvän nån ovana som retar er ibland? För ibland orkar man ju helt enkelt inte bry sig..

Kommentarer
Postat av: Carro

åå det där känner man ju igen, dock ej från pojkvänner, men från min brorsa! Det är fan inte roligt att alltid få plocka upp efter andra o att det ser ut som skit när man kommer hem fastän det var fint innan man åkte!

2011-08-19 @ 17:53:28
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0