Dagens i-landsproblem

Jag var hungrig. Men inte sugen på nånting. Ville inte ha helt enkelt. Men nåt måste man ju äta (speciellt med tanke på att jag har några timmars träning framför mig idag, och inte hann luncha igår).

Dagens lunch blev därför enkel: havregrynsgröt med russin, linfrön och äppelmos (de tre sistnämnda kokades alltså ner i gröten). Gott, hälsosamt och mättande.


Vad åt du till lunch idag?

Kommentarer
Postat av: Jenniies Fotoblogg

Svar; Hej och tack så mycket :)

Nä jag har tyvärr ingen erfarenhet av att köpa kamera på ebay. Har dock fått lite varningar om att handla jättedyra saker där. Men det gäller att titta upp säljaren noga och kolla vad folk som kanske köpt liknande saker innan har sagt. Sen får man ju också se till att säljaren i så fall packar det bra och skyddat, så inget går sönder ! Kolla också lite var säljaren är i från och hur kvaliten verkar vara. Men det är upp till var och en och om du känner att du kan "lita" på säljaren så tycker jag du kan prova. Men om du inte har köpt något där innan, så rekommenderar jag att du köper någon mindre billigare sak först (kanske något ömtåligt?) för att se lite hur det fungerar och hur pass bra det håller.

Hoppas det går bra ! :)

2010-12-03 @ 12:19:43
URL: http://jenniiesfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0