iPod krångel, igen.

Suck. Hur typiskt att iPoden krånglar igen?

Lämnade telefonen hemma för att ladda batteriet och tog iPoden med på powerwalken för att mäta sträckan. Men den tröttnar mitt i och reggar bara 2km, då rundan blev närmare 5 egentligen. Nåväl. Laddar den nu och hoppas den fungerar en annan dag istället!

Powerwalkade i varje fall i typ 1h20 min med min fina vän, och pratade av oss lite. Så skönt. Dimmigt som tusan, men bara några minusgrader. Härligt härligt!

Ja och så 29 burpees, knäböj och crazy ivans på det.

Tror bestämt att det får räcka som dagens träning ;)


Sköna träning!

Dryga 13km längdskidåkning senare känner jag mig som en rofylld människa. Turen tog dryga 1,5 timmar, men det stör mig inte nånstans. Det var så skönt att bara glida fram i en lugn takt och inte stressa eller känna nån tidspress.

Nu ska jag byta om och iväg på nästa äventyr!

Såhär såg det ut då jag gav mig iväg ut i spåret, nu skiner solen igen!


Har städat

Nu är lägenheten färdigstädad. Äntligen och så underbart! Varför får man det inte gjort oftare, då det är så härligt efteråt?

Nu ska jag vänta en stund tills sambon kommer hem på lunch, sen sticker jag iväg och skidar!

Borde ha morgonpromenerat

Vaknade till strålande solsken och inser då jag sitter här med jogurtskålen att jag borde ha morgonpromenerat före frukost. Men jag var hungrig, så jag får promenera efteråt istället!

Idag tänker jag tammetusan hänga utomhus i det underbara vädret!

Just nu:

tänker jag ta itu med dagens och gårdagens burpees, knäböj och crazy ivans. 55 är talet som gäller, gårdagens 27 + dagens 28. Känner jag att kraft finns kvar (dagens matintag är under all kritik. En halv smörgås + en jogurt till lunch, två smörgåsar med ägg till middag) blir det lite svingar med KBn också. Sen ska jag ta en lång dusch och skämma bort mig med ansiktsmask, raka benen, smörja in mig i nån trevlig lotion, lacka om mina naglar och sen mysa ner mig i soffan med Aldrig Fucka Upp och en kopp te.




Och så lite stretch, för att nå hit.

Tidigare idag

Morgonen började ju som tidigare nämnt med snöstorm, men till eftermiddagen kikade solen fram och helt plötsligt var det strålande solsken igen. Pga av det jag tidigare nämnde som förstörde dagen blev det ingen träning i solen igår, vilket stör mig massor, men det får jag ta igen imorgon (hoppas jag), men jag hann ut med kameran. Var bara tvungen, för vädret var fantastiskt!






Då planerna för dagen helt plötsligt skiter på sig.

Då man får en utskällning från ingenstans. Av en person som inte ska lägga sig i ens liv.
Då man sitter där och lipar. Igen. Och då lusten till allt annat försvinner.

Men jag hittade mig ut med kameran på axeln i alla fall. Bilder kommer sen. Ska fortsätta röja i hemmet nu.



Månen vandrar på fästet blå, och tittar in genom rutan...

Must have!

Converse ♥ Marimekko

Måste ha dessa till våren. Älskar dem!


Dagens väder


Enorma snöflingor dalar ner utanför fönstret. Våren låter vänta på sig, men det är okej, för gårdagen bjöd på underbart väder - och med det här vädret kan man med gott samvete pyssla på inomhus!

Frukoststunden

Är effektiv under frukosten idag.
Kunde inte sova inatt för jag hade så många tankar som snurrade i mitt huvud, saker som jag kom på att jag borde göra - så jag steg upp och skrev ner allt på ett papper. Sen då jag la mig igen somnade jag nästan direkt!

Nåväl, nu har jag betat av punkt 1. Boka tid till frisören. Det ska färgas och klippas. Har kluvna toppar och en lugg som ser ut som ja jag vet inte vad, och en utväxt som inte är så fin. Utväxten i sig stör mig inte egentligen, men jag ska på en fin fest som involverar långklänning inom en snar framtid, och då vill man ju va snygg i frillan också! Snart har jag dessutom använt upp alla mina schampon, och då börjar jag med Balsammetoden! Ska bli så spännande och intressant!


Men det var ju inte det jag skulle blogga om egentligen, ut dagens frukost.



Banan- mango smoothie med linfrön, chia frön, solrosfrön, kakaonibs, naturell jogurt och minimjölk.


Innerligt trött på sockerbegäret

Är så innerligt trött på sockerbegäret som härjar i min kropp, och ännu mera på att jag är så dum så dum som faller för det hela tiden. Fy.

Har ju semester denna vecka, så nu ska jag tammetusan ha kontroll på det här. I get godis whatsoever på resten av veckan. Så är det bara. Jag måste försöka orka, för jag vill att min kropp ska må bättre än såhär.

Förresten pausar jag med burpees idag. Tar dem imorron istället.

Godnatt. Mvh/ skittrött brud


Något för dig som är lässugen

För nån dag sen läste jag ut denna bok som jag klickade hem från adlibris bokrea efter julen.



Det här var första boken jag läste av Maria (Har sneglat på Caipirinha med döden, men aldrig läst den). Och herremintid så bra den var! Jag gillar historiska romaner, har alltid varit fascinerad av historia och gillat det som skolämne, så den här gick naturligtvis hem hos mig. Boken är otroligt välskriven och författaren lyckas växla bra mellan nutid och dåtid och väver ihop historien på ett så himla bra, lättläst och fängslande sätt!



Jag säger bara läs den. För den är så bra! Den här får ♦♦♦♦♦/♦♦♦♦♦ (5/5).



Milen på längdskidor

 

 

I underbart väder en sen eftermiddag körde jag milen på längdskidor. -3 typ och solnedgång. Fantastiskt. Älskar att man kan vistas ute i skogen kl 18 och det fortfarande är ljust ute!

 

 

 

Kameran hängde naturligtvis på axeln!

 


Söndagssysslor vs. Söndagssoffan

1-0

Var på besök tidigare ikväll och när vi åkte därifrån tänkte jag att nu är det soffan som gäller.

Sen kom jag hem och såg kaoset i lägenheten och tänkte "nej fan, såhär vill jag inte bo". Helt plötsligt var diskmaninen tömd, fylld och igång. Disken bortdiskad, diskbänken torkad. Tvätten bortplockad, en ny maskin igång, kläderna som legat i fåtöljen i sovrummet hela veckan bortplockade och en massa extra tjafs undanröjt.

Och så skönt sen. Imorgon blir det att ta en tur med dammsugaren och dammtrasan så är hemmet representabelt igen!

Nu ska jag dricka en kopp te och sen är det tack och gonatt! Hoppas på en lika solig och fin dag imorgon som det var idag!

En solnedgång


Vad gör du en dag som denna?

Själv har jag dansat några timmar, powerwalkat en halvtimme och kört 26 utav burpees, knäböj och crazy ivans.

Nu ska sambon bjuda på asiatiskt!<3


Lördagsfina fingrar


En vacker dag

Ska jag besöka detta ställe. Förhoppningsvis kan jag ta mig dit redan nästa sommar.

Att resa runt i sydamerika har alltid varit en dröm, och efter att nyss ha sett en dokumentär om det här stället på svt är jag bara mer ressugen!


Lördagsmyser.

Men Jens Lapidus bok "Aldrick fucka upp", finnscrisp och godaste limpan med ägg på, och en kopp varm kakao med en bit mjölkchoklad i.

Ur den här finaste muggen drack jag det godaste tet imorse. Bara det blir bra fotoljus nån dag så ska jag ta kort på förpackningen som också den är den finaste.




Vad ska du göra ikväll?

Workout completed

Torsdagens 23, fredagens 24 och dagens 25 burpees avklarade + 72 knäböj och 72 crazy ivans på var sida. Ja och så lite dansträning på det. Tror minnsann det räcker för idag!


Det sa stopp

Och så slutar inte tårarna rinna...


Nähä.

Det gick inge vidare


Testar

Bara testar om jag lyckad få inlägg kommenterbara via iphonen...


Motivationsbrist

Vill bara gå hem och sova. Orka göra nånting vettigt. Suck.

Löprundan

Det var ett tag sen. Men det gick helt grymt bra. Några backar, lite snödrivor och sånt.

Wonderful!



Gillar!




Och det här fixade jag ju. Och då är vi bara halvvägs i veckan!

I love this body!

 

 

Idag är en sån där dag då jag tycker jag har en riktig Killer Body! Jag är stark snygg och smal. Ja det är inte ofta jag verkligen inser hur smal jag är, men idag ser jag verkligen hur smal jag faktiskt är. Sjukt att inte fatta det varje dag!

Tror utmaningen med burpees, knäböj och crazy ivans gör sitt! Känner mig starkare redan! Och alla övningar har jag utfört hittills också!


Strong legs!

Löprunda + utmaningsburpees - check!

Nu duscha. Svetten rinner!

 


Here we go again.

Det var bättre där ett tag, men nu är torrheten tillbaka med besked. Blodiga knogar igen - man kunde ju tro att jag varit i ett mindre slagsmål, men det är bara torrheten som gör att knogarna spricker.

Får börja duscha med olivolja och socker igen nudå.


The healthy choice

Gjorde ett bra val idag i butiken. Istället för choklad eller en godispåse var det en ask hallon och en ask blåbär som följde med som mellis till jobbpass 3. Det kostar en slant, men
kroppen mår 1000 gånger bättre såhär!

Spargrisen får dessutom påfyllning med 50 kr!


En annan fin dag

Idag ska jag skida igen. Hurra! Solen har gått lite i moln nu, men jag hoppas den kommer fram till eftermiddagen.

Bjussar på en bild från en annan fin dag istället.


Morning has broken...

För första morgonen på länge vaknade jag till en underbar dag och kände mig till och med utvilad. Att soluppgången sken in genom fönstret gjorde ju inte uppvaknandet värre, och för första gången på en månad (?) ville jag gå ut på morgonpromenad. Jag kände att energin i kroppen fanns där.


Och det var underbart. 3km kom jag på 40 minuter. För jag hade ju kameran med mig i högsta hugg, och så var jag ju tvungen att ibland bara vända huvudet mot solen och njuta, supa in lite d-vitamin.








Om ni tittar noga ser ni en såndär häftig flytande dimma, eller ett dis där på mitten på bilden!


Det här ska jag förresten se till att fixa denna vecka:


Burpee utmaningen

Utmaningens längd: 80 dagar

Mål: 100 burpees på raken

Själva utmaningen: Dag 1 startar med 20 burpees. Dag 2 gör du 21, dag 3 22 osv. Du ökar alltså på med en burpee/dag under 80 dagar.

Utmaningen startar: måndag 20.2.2012

Hänger du på?

Jag tänker dessutom öka på utmaningen med att sätta till knäböj och crazy ivans, som följer samma mönster som ovan. Börjar med 20 och ökar på 1/dag. På crazy ivans gäller 20/sida. Ps. Man får ju naturligtvis dela upp det, man behöver inte köra allt på raken.


Mål: bli en stark kvinna!

Vardagsmotion

Idag har jag fått ihop närmare 8km vardagsmotion. I form av powerwalks till och från jobbet och butiken.

Underbart att kunna gå till jobbet, fast det var lite kallt. -20 och inga långkallingar! Fy fasiken alltså. Nåja, imorgon blir det vila. Massage står på schemat.


Ntc styrka - check!

30 minuter NTC senare är jag skakig i hela kroppen. Kan antagligen vänta mig mera träningsvärk inom de närmsta dagarna. Najs.


Dagens inte så bästa

Dåligt humör. Trött som satan. Men jag och brorsan delade på en burk B&J till mellis. Behöver jag säga att jag har ont i magen nu?

Nytt på naglarna

Grått från H&Ms vår serie från ifjol.


Fail 2

Att glömma skeden hemma, så man får äta jogurt med plastgaffel. Tur att grekisk jogurt är tjock i konsistensen!


Hur du vet att du är trött

Och antagligen behöver lite semester...


Du tvättar ett äpple, torkar av det med hushållspapper, kastar äpplet i soporna och sätter det våra pappret på bordet - redo att ätas. Som tur var sopkorgen tom, förutom lite äggskal, men det blev nu att tvätta äpplet på nytt...


Dagens träning

Idag har det blivit väldigt blandat.


Skridskor med ungarna på jobbet. Knappa 1 1/2h.

Sen var det dags för gymnastikträningar med tjejerna. Värmde upp lite med dem, och sen körde jag skiten ur deras muskler. Eller i alla fall mina egna - jag hoppas dem tog i ordentligt så att deras muskler fick sig en omgång men det tror jag bestämt! Det blev helkroppsstryka på 30 minuter - biceps, triceps, rumpa, höftböjare, lår (inre och yttre) med gummiband (tungt för triceps!), russian twist, crazy ivans och en variant av fällkniv - med basketboll för magen, jorden runt med basketboll för ryggen. + 10 satshopp från djupknäböj och en burpee variant, eller vad man ska kalla det. Denna.



Spola fram till 1.19 ungefär! Killer övning!


Sen blev det 30 minuter stretch till! Riktigt nöjd med dagens träning!

En Buzzador kampanj!

Som jag dessutom är intresserad av, och anmälde mitt intresse till. Jag har fått flera inbjudningar, men inget jag velat testa. Men nu serrni.



Jag är ju lite tveksam, men det ska bli intressant och se. Focus är ju alltså för koncentration, Beauty ska stärka naglar och hår, och Active ska ge mer energi. Får se då om man kommer med!

Om du inte är Buzzador medlem men vill bli det, så hojta till så skickar jag en inbjudan! På så vis får du vara med som testperson i olika kampanjer, eller ja du får anmäla intresse och har du tur kommer du med!

Ät apelsiner!

Köpte hem knappa 3kg apelsiner igår, för typ 1€ (alltså 12kr typ?). Vilket kap! Och goda är dom också. Riktigt sådär söta och saftiga. Apelsiner är så bäst den här tiden på året. Och c-vitamininnehållet i dem är det ju inget fel på heller!




Ät apelsiner!

Skidning idag igen !

Idag blev det "bara" 6km på skidor. I ett spår jag inte skidat i sen jag gick på 6an. Vi skidade alltid här med skolan, och jag hade helt glömt bort rutten och hur det såg ut.

 

Ett varv är ca 2km, så det blev 3 varv runt. Hade lite tidsbrist, och skidade dessutom på tom mage (Ajabaja!) så det fick duga. Och mer än nöjd är jag. 6km är ju bättre än inget, och 14km längdskidor denna helg är inte helt fy skam!

 

Underbar utsikt!

 

 

Backen ser inte alls lika brant ut på bilden. Ganska tung var den. Fast inte så lång. Jag väntar mig träningsvärk. Kände inte så mycket av gårdagens pass idag, men antar att det kommer.

 

Underbart i alla fall! Nu ska jag lappa ett hål på sambons byxor, sen är det Bones på 3an som gäller.


Vilket år!

Det här kommer att bli ett fortsatt grymt år! Massa kul är planerat.

- NY


I NY blir det åtminstone att införskaffa nya löpardojjor, och säkerligen en hel del nytt till träningsgarderoben också. Blir att spara ordentligt med pengar nu!

- Köpenhamn - tar gärna emot hotelltips och andra tips!


- Stockholm


Och en massa annat skoj förstås. Träning träning träning, och massa skratt!

Lördagsmys

Längdskidor Powerwalk Bastu Lördagsöl Hur kul som helst!

En tur på längdskidor

Fick alltså ihop 8km till slut. Fast jag trodde jag skulle dö efter första 3. Då fanns risken för att jag skulle bli surtrött, sådär som Smaljeansen skrev om igår. Men det tog sig. Insåg att jag gick ut för hårt och att det är helt okej att ta det lite saktare också, och inte tro att man är med i Världscupen och ska persa och komma först. Så då chillade jag ett varv runt 1an, och sen fick jag visst mera energi. Tycker att endomondofigurerna är lite roliga - sköldpaddan där det gick långsamt och haren där det gick snabbt! Det var där vid sköldpaddan jag trodde jag skulle kollapsa. Kroppen ville inte alls, och både ben och armar var spagetti. Tog tom. en genväg där i spåret, allt för att korta av en nedförsbacke jag hatar. Undrar när jag blev en sån fegis? Direkt jag närmar mig en nerförsbacke skjuter pulsen upp i 250 och benen blir mjukare än överkokt spagetti. Men så överlever jag ju i alla fall och så inser jag att det inte var så farligt. Sådär summa sumarum är jag alltså gladtrött nu. Hoppas på en piggare kropp och lika härligt väder imorgon, för då blir det en tur igen! Nu ska jag bokmysa i soffan, dricka upp min smoothie och ta en kopp te på det!

Smoothie återhämtning

Godaste smoothien på länge: blåbär (frysta), banan, kakaonibs, psylliumfrön och linfrön.


Löpning vs. längdskidåkning

Tog en sväng via Carros blogg för en stund sen, och hamnade på inlägget där hon skriver om hur hon fått sin borttappade iPod tillbaks. Och jag vet inte vad det var, men inlägget utstrålade sån glädje, och främst löpglädje - att jag blev riktigt sugen på att springa idag. Riktigt riktigt sugen faktiskt.

Men så har jag bestämt mig redan tidigare i veckan att jag ska skida idag. Och så får det bli. Det var 2 veckor sen jag senast stod på skidorna - allt för länge sen om ni frågar mig, såhär i vintertider alltså.

Så jag ska skida, samla kilometrar på endomondo, och hoppas på en sjudundrande träningsvärk imorgon.
Sen ska jag powerwalka hem till mamma som ska bjuda på middag ikväll.

Perfekt lördag tycker jag!

Evighetspromenaden

Var ute på 29minuter promenad. Den där samma 3km som jag oftast går. Men iPoden verkar ha nåt fel :( Hade bara mätt upp 0,96km. Undrar om det är sensorn/själva iPoden eller då jag hade skosensorn i min runaway.. Nån som varit med om liknande? Skönt var det i alla fall. Trevligt avslut på veckan.

Dagens mellis

Dagens mellis. Hos mormor och morfar.


Frukosten

Trodde igår att min matlust gjort comeback där på kvällen, för första gången på hela veckan smakade maten bra. Trots att jag egentligen inte var hungrig.


Men tji fick jag. Brukar aldrig äta följande till frukost för jag står mig inte på det, men nu vet jag knappt hur jag ska få ner resten ev portionen...


Chop chop!

Och så var mina naglar kortare än kortast. Och det känns konstigt. Jag som alltid haft ganska långa naglar, och som trivs med dem så.

Men mina naglar har anammat samma torrhet som resten av min kropp, och de har skivat sig som fan på senaste tiden. Hoppas på att de ska ta och bli bättre nu då jag klippt ner dem helt.


Vuxet värre!

Känner mig riktigt vuxen och förståndig då jag just köpte låtar från iTunes. Jösses. Kostar ju inte så mycket, men ska man ha många blir det ju dyrt.


Nåja. Får sätta till dem i mina favoritlistor till iPoden nu så har jag nåt bra att springa till sen då det blir mildare grader så att man kan springa utan att spränga sönder lungorna av kyla.


Bl.a denna köpte jag! Gillar soundet och studset i den. Tror den blir en grym löplåt!

För övrigt funderar jag på träningsvila idag. Är så himla trött. Ska se vad det blir till.

Yoga

27 minuter Yoga med en Yoga app på iPhonen. Hoppade över vissa rörelser men körde ett stretch program. Underbart för kroppen! Ska försöka köra passet några gånger/vecka, eftersom jag tror yoga kan vara kanon för kropp och knopp!

Powerwalk i underbart solsken.

6,34km. 47minuter. Underbart. Tankade energi till kvällen, och det gjorde gott!

Om att prioritera

Egentligen borde jag sitta och lära mig excel nu. Bra tips på instruktionsvideor där man kan lära sig göra beräkningar och sånt? Men egentligen vill jag bara dra fram iPhonen och klicka igång ett yoga pass. Var redan ute på powerwalk i solen, men känner att yoga skulle kunna göra lite wonders med min kropp. Men jag tror det får bli så att jag yogar då jag kommer hem från kvällens andra jobbpass, så försöker jag knåpa med excel nu då istället.

Mutor

Efter ett mindre mental breakdown med några tårar och en massa ilska på jobbet imorse mutar jag nu mig själv till att orka hela kvällen ut. Ett ägg och en apelsin till mellis, och så bara hamnade lite godis i min hand i butiken också.

Är riktigt arg på mig själv, samtidigt som jag är så trött att jag bara vill gråta och gå hem och bädda ner mig i sängen. Nånting säger mig dock att om jag är så trött att jag på jobbet gråter av en liten motgång , ja då ska jag varken pressa mig med mat eller träning heller, utan bara se till att jag rör på mig åtminstone lite och att jag överhuvudtaget får i mig nån mat. För matlusten är fortfarande ganska långt borta. Men nu måste jag få i mig nät för att orka.


Dagens fantastiska kostintag

Idag har jag ätit följande:

Frukost - grek.jogurt med blåbär, linfrön, solrosfron och honung.

Nippon kex 2st

Lunch- en apelsin och ett äpple

Mellis - 2 gurksmörgåsar

Middag - en muffins, 2 oreos


En apelsin.

Ny funderar jag på att steka ett ägg. Det här är ju ganska fjuttigt, om man tänker på att jag kört ntc idag och sen haft 2 pass a 1 h30 min som jag tränat.


Nej skärpning. Men vad gör man då matlusten blåst bort? Har aldrig kunnat tvinga i mig mat om jag inte vart hungrig.


Ntc

Körde 30 min NTC och kunde igen konstatera att jag inte är en morgonträningsmänniska. Körde på, men kroppen var inte riktigt med. Men nåja, har i alla fall tränat 30 min idag!


Förresten så är matlusten och all lust att överhuvudtaget göra nåt som bortblåst. Tror att den här snöstormen har tagit den med sig. Ett äpple och en apelsin är ju inte den bästa återhämtningen eller lunchen. Men det får duga. En banan åker ner i väskan till jobbet.


Planning ahead

Skolavslutningsskorna är redan fixade. Skönt, nu är bara att vänta på juni då!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2216076/images/2012/pic_188054760.jpg" class="image">


A neverending storm

Det verkar aldrig sluta blåsa. Nu snöar det i och för sig inte mera, men den snö som kom igår yr runt istället. Fast å andra sidan är det ju skönt att få sitta inne under en filt och mysa. Hade tänkt löpträna, men tror jag satsar på NTC idag istället. Eller yoga. Eller båda. Har fullspäckad kväll, så måste passa på här mellan.

Sista timmarna på den här veckan

Nu börjar snart en ny vecka igen. Här har vi kalasat hela dagen, och den där löprundan jag hoppades på blev inte av. Graderna har blivit mildare, vilket ju är skönt - men det har varit snöstorm precis hela dagen. Och det har minnsann snöat. Helt sjukt mycket, och det bara fortsätter vräka ner mera!

Så istället för träning (3,5h gymnastik igår var ju ganska passlig mängd) så avslutar jag veckan på följande vis:

Njuter av ett gott glas rött och så har jag börjat på en ny bok. Mys!


Kalasdags!

Idag är det dags för kalas här hos oss. Dessutom håller det på att bli mildare grader, så kanske man får till en löprunda utomhus ikväll? Det skulle ju inte sitta helt fel!



These legs were made for running!


Red nails

Fixar till mina naglar såhär lördagen till ära. Kände för nåt i rött eller rosa, så ja valde ett OPI som ja använt mycket sällan. Gillar deras lack för de täcker helt sjukt bra! Lite stora flaskor bara...

Men nu matchar iaf mina naglar och tår.


PS.

Jag känner en träningsvärk komma smygande efter gårdagens NTC pass. Härligt! Älska träningsvärk! Imorgon går man högst antagligen som en gammal tant då, men det är det värt!

Det där godiset och hälsan överlag

Här tidigare har jag tänkt att bara jag orkar igenom den här våren så skiter jag i om jag stoppar i mig lite ohälsosammare mat än vanligt. Bara för att mitt fokus just nu verkligen ligger på att orka, på att se till att pressa fram lite extra energi - som egentligen inte finns, och på att helt enkelt inte bryta ihop utan bita ihop och orka.

Men så idag. Hade jag inte hunnit få till ett bra mellanmål att ta med, och inte säljer heller vår närbutik färdigkokta ägg. Så det blev en havredryck och en banan. Och en twix. Inte det bästa. Men jag var så trött och ville bara ha en sockerchock för att höja blodsockret tillräckligt för att orka hela dagen ut.

Nåja. Sen tog jag mig ut på min promenad i kylan. Och så insåg jag. Vad fan ska jag stoppa i mig en massa skit för? Inte orkar jag ju bättre med det, trots att livet ibland känns lite lättare efter en bit choklad. Nej, såhär ska jag inte ha det.

Målet är nu alltså följande: välplanerade, balanserade och bra matlådor. Se till att alltid ha mellis med (måste köpa hem nya ägg!), se till att kosten (alltså lunch- och middagslådor) är balanserade och tillräckligt mättande, och att de ger mig det jag behöver. Och slinker det ner choklad eller en godbit ibland så är det inte hela världen. Men det ska inte vara ett stående inslag i min kost. Den vanan ska brytas före den ens börjar.

ja och så ska jag köpa ett såntdär bananfodral, som jag egentligen tycker är lite löjligt, men så hatar jag bananer som blir krockskadade och luktar.

Sådär ser min plan ut. På söndag, eller lördag, ska jag planera nästa veckas matintag, med mellanmål och allt. Och så ska jag se till att verkligen skriva ner allt jag stoppar i mig. Ska köpa en kalender enkom för träning och kost, bara för att hålla koll på. Eller så går jag tillbaka till ShapeUp Club. Bara för att se att jag får i mig det jag behöver, inte för att hålla koll på kalorier och sånt.



Mycket sånt!



Och så nötter förstås!



INTE så mycket sånt.

Call me crazy

Men jag tyckte det var skönt och uppfriskande med en powerwalk i -23 grader. Med mycket kläder går allt!
Det här får också räcka som träning idag, körde ju 38 min promenad + 30 min NTC igår, så sdå får det bli lite mindre idag.
Bastu + soffhäng med en bok står på schemat.

NTC 30 minuter

Körde ett 30 minuters pass med NTC idag. Sweat + Shape hette det. Riktigt tufft pass, men jag klarade det galant.


Nu: grekjogurt + blåbär + frön. Mums.

På onsdagar, del 2

På onsdagar är jag alltid också så himla trött efter den långa tisdagen.

Men efter en stund i långkallingar på soffan så känns det mycket bättre!

Nu ska jag träna med NTC.

På onsdagar

jobbar jag en kortare dag fördelad på två pass. Det är skönt. För då hinner jag med det här att springa runt i långkallingar en stund hemma:



Hinka i mig några koppar sånt här:



Och har jag tur hinner jag med lite planering och jobb också:



Sen försöker jag naturligtvis klämma in lite träning - kanske en löprunda?



Just den här onsdagen blev det dock ingen löprunda. Just den här onsdagen kände jag för att prioritera mig själv. Och vad innebär det? Jo, naturligtvis att göra något som jag själv vill och tycker om. Så jag klädde på mig varma kläder och så traskade jag iväg på en promenad med kameran på axeln.

Att det var -15,5° störde mig inte det minsta, för solen sken. Och så tycker jag det är helt underbart att klockan är 16.20 och att det fortfarande är ljust ute!



Just den här onsdagen var det himla fint väder. Och kylan gjorde att det fanns vacka isblommor överallt.



Solen lekte så fint där på alla grenar och bakom husknuten.



Blev riktigt lycklig av det fina vädret. Och så blev jag så himla glad av att jag bor på ett så fint ställe. Trots att det här var sista stället på jorden jag skulle bosätta mig på då jag blev vuxen. Ja tur man hinner ändra åsikt där mellan 16 och 24!



Iskristall!



Nu ska jag jobba lite före det är dags att dra iväg på jobbpass nummer två.

Ikväll ska jag dessutom köra med NTC igen. Det har jag bestämt!

RSS 2.0