Nya löptights

Var ute på en löprunda med en kompis, och för att inte frysa om benen hade jag långkallingar under mina tights. Jag avskyr långkallingar. Det blir bara obekvämt och jobbigt på alla sätt och vis.
 
Så jag tog tag i saken och klickade hem ett par nya vintertights. Vill inte använda mina craft, som egentligen är skidtights, ännu utan dem sparar jag till -15 och sånt.
 
Sånahär blev det. Från Maxpuls.se 420kr+ frakt. Vilket kap!
 
 
Newline Visio Tights. Hoppas dem är bra och att dem passar. Jag tog storlek S, vill inte riskera att XS är alldeles för korta i benen även om jag har XS på en del. Men de sitter säkert fint i alla fall! Och så har man ju returrätt då om dem är för stora!
 
Ser fram emot flera långa löprundor. Idag avverkade jag 11,1km med en kompis. Gud så härligt att springa. Vi bestämde att onsdagar ska bli vår löpardag då vi tar en runda tillsammans. Kul det med!

dagens gnäll

det regnar. tycker det ska sluta. vill gå på powerwalk. vill inte gå i regnet eftersom jag inte vill bli våt inpå bara skinnet och riskera en förkylning i det här läget. måste vara frisk till lördag kväll. sen kan det bryta ut om det vill.

ska skriva lite mera uppsats. äta lite lunch. öva på en dans. så att sånt.

Det här skulle jag blogga om förra veckan.

Att jag helt plötsligt avverkat många kilometrar i Nike+, från att ha avverkat väldigt få kilometrar de senaste månaderna.
 
 
 
 
 
Ja ni ser ju själva. Jag har varit väldigt aktiv i oktober. Och bra så.

Fast det är länge sen jag sprungit långt. Juli närmare bestämt. Detta måste det bli ändring på. Nästa vecka, då jag har tid att springa långt igen.
 
Nu ska jag göra något vettigt av min lediga dag. To do listan svämmar över igen, men som vanligt då det är jättestressigt stänger kroppen av helt och säger " nej, jag vill inte"
 

Här vare dött

Hade en crazy vecka förra veckan. Program alla 7dagar. Knappt en lugn stund. Denna vecka fortsätter i samma takt, men idag har jag i alla fall tränat igen! Ett pass bodyrock kändes skönt.

Ska packa i mig vitaminer i mängder nu också, annars kommer jag antagligen bli sjuk på söndag då livet saktar ner igen och slutat gå i 250km/h. Vill inte bli sjuk, men måsta nog snart tvärnita i alla fall, annars kan det bli en frontalkrock med en vägg. Förra veckan ville jag ju tex tjuta för att datorn var långsam. Idag ropade jag åt datorn då den inte gjorde som jag ville. Så att sånt.

Men nu ska jag äta ostmacka, dricka lite mjölk eller varm kakao och läsa lite bok. Sen lägga mig. Är dödstrött. Igår somnade jag före 10! Det har inte hänt sig på länge. Tack och gonatt.


En önskan

Att nån mirakulöst skulle kryssa för majoriteten av punkterna på min to do lista. Är så stressad just nu. Och egentligen vet jag inte varför. Eller jo det vet jag. Jag har 17 punkter på min lista över vad som ska göras denna vecka. 3 är avklarde. 1 är sådär halvt avklarad. 13 1/2 kvar. Då har jag inte räknat med att jag jobbar alla dagar utom idag. Jag har program alla kvällar utom på fredag och jag ska vara på kurs hela helgen.
 
Suck.
Och vet ni vad jag mest av allt vill göra just nu?
1. Gå ut och gå. Solen skiner. Jag vill bara gå och gå och gå och gå. Och suga i mig D-vitamin.
2. Sova.
3. Fila och lacka naglarna. De är för långa. Fick hål på min ena fingervante.
 
Vad ska jag göra?
1. Läsa lite regler inför kursen i helgen. Snart får jag kryssa av en till punkt.
2. Läsa till tenta
3. Städa garderoben
 
Men jag har i alla fall lagat en stor kopp te åt mig. Kanske livet känns lite lättare efter den. För idag har jag velat lipa många gånger. För att datan krånglat, till exempel. Då man vill lipa över struntsaker måste man lugna ner sig. Kanske den här typen kunde lära mig, han som verkar vara så bra på det där?
 

Hoppsan

Tror visst det är ett tecken på att man är lite trött då man sover så djupt att man inte ens hör väckarklockan. Tur att jag har ledig dag, synd att jag nu har en timme mindre på mig att få allt gjort...


Pepp hos Blondinbella

Hittade den här bilden hos Blondinbella. Pepp. Så därför ska jag ta och köra mina 12 minuter Bodyrock nu. Sen väntar massage!



En smygande träningsvärk

Känner en smygande träningsvärk i rumpan. Härligt. Kommer antagligen vara helt stel imorgon, men det är det värt.

Håller också på och nyser en hel del. Hoppas på att det inte är en annalkande förkylning, sånt har jag inte tid med just nu.

Ska istället hoppa i träningskläder och powerwalka iväg hem till mammsen och se om hennes feber börjar släppa lite..


Nästa bok

Nu då jag läst ut Fifty Shades serien måste jag ju ta itu med en annan bok. Även om Fifty shades böckerna är såna som fastnar och som man tänker på en hel del i efterhand - och inte bara på grund av allt sex i själva storyn!

Nästa ur icke-lästa hyllan är den här:
Artighetsreglerna av Amor Towles

Och på tal om nästa icke-lästa bok ska jag hämta ut ett bokpaket från posten!


Shopping

shoppingutflykt med mamma är inte helt fel. Mest bara kul. Lite nytt blev det köpt också, men inte massor. Har aldrig varit med om en så billig ikea resa heller! Gick inte ens 20€!

Då vi är hemma och dryga timmen hoppas jag orka powerwalka och bodyrocka! Vill.träna.massor.

På bild. Bästa tapetiden på ikea. Såhär vill jag ha det i mitt framtida arbetsrum!


Det blev ingen träning idag

Helt slut då jag kom hem. Allt gående i butikerna får duga. Istället har jag läst ut sista delen i Fifty shades trilogin. De böckerna ska jag skriva mera om imoron.

Nån som läst dem?

Dagens träning:

 
och
 
 
 
 
 
 

Fan så skönt! Och tungt. Hoppashoppas på skön träningsvärk imorgon eller på fredag.
 

20 squats med kb och en powerwalk

Orkade inte göra utmaningens 50 squats igår. Så det får bli 100 idag. För att pimpa de sista squatsen liten ska jag göra alla med min 8kg kb i famnen. Äntligen känns det ordentligt i rumpan!


Ibland gör så lite så mycket

En sen powerwalk igår vid halv 9 räddade min kväll. Helt underbart. Det och en stund med en bok var precis vad jag behövde.

Nu ska jag käka frulle, gå på powerwalk, träna skiten ur mig, fira min bror och läsa lite mera. Härlig söndag hej.


Saker man borde och sånt

1. Jag har bästa eleverna i världen.
2. Jag borde plugga men alltså fan. Nej. Orkar inte. Har tenta imorgon. Istället ligger jag i soffan med musik på full volym och funderar.

Mitt liv är kaos just nu. 2 jobbdagar kvar så har jag lite semester efter. Thankgod!

Ska vila en stund, sen plugga.


En utmaning av Ida

Kikade in på Ida Wargs blogg (bra pepp där!) och fick syn på veckans utmaning. Och jag är på.
 
50 djupa squats om dagen. Rumpan.kommer.vara.död.på.söndag.
 
Men så missade jag gårdagen. Så då blir det 100 squats idag istället. No biggie. Eller?
 
Här hittar du utmaningen!
 
 
Bilden lånade jag från Idas blogg.

Seg i bollen

Har suttit på möte i 3h. Jag är minst sagt seg i bollen. Huvudvärk har jag också. Och så börjar jag känna av en liten täppning i näsan. NO NO NO NO NO NO NO! Säger jag på den. Ska inte bli sjuk nu. Ska gå och lägga mig och hoppas att huvudvärken som känns som en annalkande migrän inte blir det!

Borde plugga

Har tenta i slutet av veckan, vilket betyder att jag borde plugga. Men alltså fy fasiken. Har noll motovation. Riktigt torrt och tråkigt ämne är det dessutom.

Ska sminka mig här emellan så kanske resten löser sig. Tur att jag nästan är helt ledig på onsdag! Då har jag all tid i världen till stressplugg deluxe!


Hej hösten!

 
Kul att du äntligen visar dig från din bättre sida igen!
 
Efter så mycket regn att hela stället svämmat över under helgen är det skönt att vattennivån äntligen sjunker och att man kan gå ut utan regnrock och galonisar. Det har varit hemskt ståhej här hela helgen, något man ju kan förstå då många hushåll är översvämmade, skolans källare tar in vatten och så vidare. Men nu hoppas vi att det räcker med regn (åtminstone i den sjuka mängden) för ett tag. Så kanske man kan dra nytta av det underbara höstvädret och börja löpträna igen. Saknar ju löpningen, men så länge en del av favoritrundan är översvämmad känns det inte så lockande.
Istället har jag styrketränat/bodyrockat hemma. Och det fungerar också. Men jag saknar min absoluta rensa-tankarna-släpp-all-stress-ta-ut-alla-aggressioner träning: löpningen!
 
 
PS. Då jag blir stor ska jag ha många lönnar på min gård. Dem blir så himla fina på hösten. Fast jag kommer säkert hata mig sen då man måste kratta undan alla löv, men den smällen får jag ta då.

Inga träning idag

Har liksom haft fullt upp här. Vet inte vad jag gjort men.. Och regnet det fortsätter. Och översvämningarna. Hoppas på bättre väder imorgon! Jag vill springa lite, inte simma halva vägen!


Panik och ångest

Fick en ångestattack häromkvällen. Eller panikattack eller en blandning av båda. Nu känns det som om jag balanserar på en fin linje. Nästa attack lurar bakom hörnet. Inte den optimala känslan om man säger så.


Fredagspysslor

Bada bastu
Mysa med katten
Äta glass
Vara sur och grinig
Inte kunna träna pga illamående och huvudvärk
Lacka naglarna
Gå till frisören och efteråt bli illamående av dofterna av det hon satte i håret, det som luktade så ljuvligt först. (I övrigt sjukt bra frisör!)

Lägga sig lite efter 10. Tack och gonatt. Imorgon tänkte jag sova länge, springa långt (om det blir nåt uppehåll i ösregnandet dom lovat, kanske simma om det bara tänker regna och baka lite. Och plugga.


Helt slut

Efter 4 1/2 timmar i gymnastiksalen med träningar och koreografi + en 30 minuter powerwalk med morsan är jag helt slut. Ska gå och lägga mig. Klockan är 21.30.

Imorgon ska jag styrketräna, om rumpan tillåter. Lite träningsvärk sen igår. Skönt!

Frukost, matlust. Stress?

Igår skulle jag äta smörgås till frukost. Eller var det i måndags? Nå hursom. Två ostmackor. Orkade med en. Och två tuggor på den andra. Idag äter jag grekisk joggi med en kiwi och en nektarin. Lite frön och sånt.

Här har vi över halva kvar. Och jag får inte ner en bit till. Min magsäck har tydligen krympt, och i och med att jag inte kommit igång med lika hård träning som förut så får jag väl bara ta det. Måste komma igång med stenhård träning igen.

Även om det inte direkt stör mig att jag tappat aptiten. Mera liksom oroar mig.. Igår åt jag heller ingen middag. Bara nån satsuma typ. I skolan åt jag en liten sallad. Hon som jobbar i köket sa att jag måste äta efterrätt också, min sallad såg så klen ut. Jag åt upp min bit fattiga riddare, men efter halva trodde jag att jag inte skulle få ner mera.

Undrar om det är stressen. Tänkte få en panikattack i förrgår igen. Min svärfar tycker jag borde lugna ner mig och stryka saker i kalendern. Kanske borde ta tag i saken?! Men var ska jag börja?


Fortfarande dött

Tränar ibland och jobbar. Och kollar på glee. Är addicted. Big time. Andra säsongen på G. Kan inte sluta kolla. Sexiga karlar som kan sjunga (finn och puck, och sam) och fantastiska sångröster. Är ju impad av cheerleadarna också förstås. Återkommer då jag fått mitt liv tillbaka!


RSS 2.0