Det lättaste sättet att få grönsaker till lunch/middag

Passar på att tipsa lite, samt visa en bild på dagens lunch. Lax och färskpotatis pyttipanna. Supersmarrigt, och enkelt!



Här är dessutom det enklaste sättet att addera lite grönt till lunchen eller middagen är att slänga dit några körsbärstomater och några gurkbitar. För man orkar ju inte alltid hacka en sallad (trots att det ju inte ens är jobbigt). Dessa kan man dessutom förvara nånstans utan att det blir slämmigt och äckligt (så som sallad blir då man har hackat tomaterna och saften rinner runt på bottnen, och salladen blir slämmig).



Att få äta lunchen ur mina finaste retrotallrikar gör ju bara saken ännu bättre!

Dagens middag bestod av gazpacho (varm!) med lite mörkt sojakross i. Uppskattades av sambon också, trots att det var helvegetariskt, så från och med nu ska jag satsa på åtminstone en vegetarisk dag i veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0